Ana SayfaÜnlülerİrem Derici'den Jet Yanıt!

İlgili Postlar

İrem Derici’den Jet Yanıt!

İsminin aşk dedikodularına karıştığı İrem Derici ile ilgili “Hem fizik hem kafa olarak tarzım değil. Konuşmaları çok argo.” diyen foto model  Barış Murat Yağcı’ya jet yanıt geldi. Sosyal medyada da oldukça tepki gören bu sözleri söyleyen genç modele, İrem Derici ne yanıt verdi. İşte haberimiz hakkında tüm merak ettikleriniz…

İrem Derici’den “Sabıka Kaydı” Albümü…

Tarzım Değil

Barış Murat Yağcı, adının aşk dedikodularına karıştığı İrem Derici hakkında 2. sayfa programında kendisinin tarzı olmadığını belirterek İrem Derici hakkında şu açıklamayı yapmıştı:

Reklam İçin Beni Kullandı Bence

“İrem Derici ile yediğim yemek dışında bir görüşmüşlüğüm, konuşmuşluğum yoktur. Reklam ve single için beni kullandı bence. Az sürede kendisini tanıma fırsatım oldu. Hem hem fizik olarak hem kafa olarak benim tarzım değil. Konuşmaları çok argo, bu durum beni çok rahatsız ediyor. Kadına yakıştıramıyorum ve non stop konuşuyor. Bir gün bu duruma maruz kaldım. Sadece 2-2,5 saat gördüm. Alıcı gözle bakmak da değil. bizim birlikte olma şansımız yok zaten. İki farklı tip, iki farklı karakter. Ben yolun başında oyunculuk yapmaya çalışan bir insanım. O bambaşka bir hayat yaşıyor. Ben onu kaldıramayabilirim… Cihangir’e gidiyorum. Kahve içeceğim. ‘İrem’i görmeye mi geldin’ diyorlar. Ya benim haberim bile yok. Çok dobra, çok içten konuşur bunu severim ama kadına yakışmıyor yaa… Arada ben de cümlemin anlamı yükselsin diye sonuna küfür koyabilirim tamam ama her cümlede, hepsinde… hepsinde… hepsinde… olmuyor yani…O yemekteki ‘ilişki yaşıyorlar’ algısını o yarattı ve ben buna düştüm.
Bir ünlüyle aşk yaşarım, flört ederim ama herkesle olanla olmam. Benim birlikte olduğum insanlar ayakları üzerinde duran ama bizim sektörde olan biri değildi.”

İrem Derici kimdir?

Kokuşmuş Konularla Bana Gelmeyin

Bodrum’da özel bir mekanda vereceği konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan İrem Derici, Barış Murat Yağcı’nın açıklamaları ile ilgili olarak şunları söyledi:

““Ben 6 yıldır neysem oyum, açın Google’a sorun, hiç değişmedim, aynıyım. Paralel evrende yaşananlar beni ilgilendirmiyor. Hayal dünyalarında ben yokum, kokuşmuş konularla bana gelmeyin.

Muhabirlerin neyi kast ettiğini sorması üzerine İrem Derici “Hayal dünyası işte, kendi hayal dünyalarında yaşıyorlar, ben o dünyada yokum” yanıtını verdi.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler