Ana SayfaÜnlülerHakan Çalhanoğlu Yine Yakalandı!

İlgili Postlar

Hakan Çalhanoğlu Yine Yakalandı!

Milan’da forma giyen ünlü futbolcu Hakan Çalhanoğlu, yine bir güzelle sarmaş dolaş yakalandı! İşte haberimizin tüm detayları…

Hakan Çalhanoğlu’na eşinden yanıt!

Hamileyim

2017 yılında çocukluk aşkı Sinem Gündoğdu ile günlerce konuşulan bir düğün ile hayatını birleştiren ünlü futbolcu Hakan Çalhanoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama ile eşinden boşanacağını ifade etmişti. “’Çok ciddi ve affedilmesi mümkün olmayan bir durum meydana geldiği için, geri dönülmesi mümkün olmayan bir kararla boşanacağım. Eğer bu evlilikten bir çocuğum olursa, sorumluluklarımı yerine getirecek, ancak eski eşim ve ailesiyle iletişim kurmayacağım” sözleri ile bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken ünlü futbolcuya, eşinden cevap gecikmemişti. Hamile olduğunu açıklamak zorunda kalan Sinem Gündoğdu’da, sert bir paylaşım yapmıştı.

İbiza’da Çapkınlık Turları

Eşinin kendisini aldattığına dair imalı paylaşımının üzerinden henüz bir hafta geçen Hakan Çalhanoğlu, yine çapkınlık turlarında yakalandı.  İbiza’da bir gece kulübünde sarışın bir güzelle sarmaş dolaş eğlenirken çekilen görüntüleri, bir magazin programının sosyal medya hesabında yayınlandı.

Geçtiğimiz Temmuz’da Hakan Çalhanoğlu’nun, İtalya Milano’daki bir mekanda çalışan Brezilyalı Jaqueline Pinheiro ile eğlenirken çekilen fotoğrafları olay yaratmıştı. Çalhanoğlu, bu fotoğrafın ortaya çıkmasının ardından ‘Gördüğünüz her şeye inanmayın’ diye açıklama yapmıştı.

Hakan Çalhanoğlu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler