Ana SayfaÜnlülerHakkı Bulut'tan Ameliyat Sonrası İlk Sonrası Açıklama Geldi!

İlgili Postlar

Hakkı Bulut’tan Ameliyat Sonrası İlk Sonrası Açıklama Geldi!

Hakkı Bulut’tan geçirdiği ciddi ameliyat sonrası ilk açıklama geldi! Ünlü sanatçının sağlık durumu nasıl? İşte haberimizin tüm detayları…

Hakkı Bulut ameliyattan çıktı mı? Sağlık durumu nasıl? İşte yeni açıklama…

“Damarı Kopacak Vaziyetteymiş”

Magazin dünyasından yaptığı son dakika paylaşımlarla dikkatleri çeken Onur Akay, dün sosyal medya hesabından yayınladığı “Arabesk müziğinin taçsız kralı hastaneye kaldırıldı! O, 61 albüm ve 1000 bestenin sahibi. İkimiz Bir Fidanız, Ben Buyum, Son Mektup, İtirazım Var gibi şarkıların yazarı Hakkı Bulut, zor günler geçiriyor. Sağlık problemleri nedeni ile hastaneye kaldırılan değerli sanatçımıza anjiyo yapıldı ancak, stent takılacak damarı kalmamış ve damarı kopacak vaziyetteymiş” açıklamasıyla tüm Hakkı Bulut hayranlarını üzmüştü.

Hakkı Bulut kimdir?

Operasyon Sonrası Yoğun Bakımda

Yaşadığı kalp rahatsızlığı sebebi ile hastaneye kaldırılan Hakkı Bulut, kapalı by-pass ameliyatı geçirdi. Dört saat süren operasyon sonrası Bulut, yoğun bakıma alındı.

Geçirdiği başarılı operasyonun ardından yoğun bakıma alınan Hakkı Bulut’un kızı Emel Bulut Gök bir açıklama yaparak, “Her şey aniden oldu. Bir yorgunluk, sırt ağrısı hissettiğini söyledi. İş temposuna bağladık. Kontroller sonucu durumun sandığımız kadar basit olmadığını anladık” ifadelerini kullandı.

Usta sanatçı Hakkı Bulut’un aynı zamanda menajerliğini de yapan kızı Sevgi Bulut ise şöyle dedi: “Doktorlar duruma pozitif bakıyor. Şah damarının tıkanık olmasına rağmen diğer üç damarı açıkmış” .

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler