Ana SayfaÜnlülerHakkı Bulut ameliyattan çıktı mı? Sağlık durumu nasıl? İşte yeni açıklama...

İlgili Postlar

Hakkı Bulut ameliyattan çıktı mı? Sağlık durumu nasıl? İşte yeni açıklama…

Hakkı Bulut ameliyattan çıktı mı? Apar topar hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı Hakkı Bulut’a ne oldu? Hakkı Bulut ne ameliyatı oldu? Hakkı Bulut ameliyattan çıktı mı? Hakkı Bulut’un sağlık durumun nasıl? İşte Hakkı Bulut’un sağlık durumu hakkında son bilgiler…

Hakkı Bulut hastaneye kaldırıldı! Dua istiyor…

Hakkı Bulut’tan kötü haber

Müzik dünyasının usta ismi sanatçı Hakkı Bulut’tan kötü haber gelmişti. Sanatçı Onur Akay, Hakkı Bulut’un hastaneye kaldırıldığını duyurarak “Arabesk müziğinin taçsız kralı hastaneye kaldırıldı! O, 61 albüm ve 1000 bestenin sahibi. İkimiz Bir Fidanız, Ben Buyum, Son Mektup, İtirazım Var gibi şarkıların yazarı Hakkı Bulut, zor günler geçiriyor. Sağlık problemleri nedeni ile hastaneye kaldırılan değerli sanatçımıza anjiyo yapıldı ancak, stent takılacak damarı kalmamış ve damarı kopacak vaziyetteymiş.” şeklinde açıklama yapmıştı.

Hakkı Bulut kimdir?

Hakkı Bulut ameliyattan çıktı mı? Sağlık durumu nasıl?

Onur Akay’ın verdiği kötü haber ile Hakkı Bulut’un sevenleri korku yaşarken, sağlık durumuna ilişkin yeni bilgiler geldi. Herkes, Hakkı Bulut’un sağlık durumunu merak ederken, yeni bilgiler yine Onur Akay’dan geldi. Yeni bir açıklama yapan sanatçı Onur Akay, Hakkı Bulut’un ameliyattan çıktığını açıklarken, “Usta sanatçımızın ameliyatı 3 saat sürdü ve ameliyattan çıktı. Doktorları çok şükür operasyonunun başarılı geçtiğini söylediler. Şu an yoğun bakımda ve yarın uyandırılacak ve o zaman sağlık durumu hakkında daha net bir bilgi verilecek. Acil şifalar dilerim büyük ustaya.” şeklinde ifadeler kullandı.

En son, 28 Haziran 2016 tarihinde “Kutuplarda Gül Yeşertirim” ismini verdiği 61. albümünü müzik severlerin beğenisine sunan ünlü sanatçı Hakkı Bulut, bir röportajında yüz yaşına kadar yaşayıp albüm sayısını da yüze tamamlayacağını söylemişti.

Kalp rahatsızlığı yaşayan Hakkı Bulut ameliyattan çıktı mı? Sağlık durumu nasıl? Hayranları endişeli…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler