Ana SayfaÜnlülerSinan Akçıl ve Buse Narcı ayrıldı mı? Sinan Akçıl'dan açıklama geldi!

İlgili Postlar

Sinan Akçıl ve Buse Narcı ayrıldı mı? Sinan Akçıl’dan açıklama geldi!

Sinan Akçıl ve Buse Narcı ayrıldı mı? Ayrılık haberlerinin gündeme gelmesinin ardından, taraflardan ilk açıklama Sinan Akçıl’dan geldi! Sinan Akçıl, Buse Narcı ve ayrılık iddiaları hakkında ne dedi? Detaylar haberimizde…

Buse Narcı’dan Sinan Akçıl Açıklaması: Sinan Benim…

Sinan Akçıl ve Buse Narcı neden ayrıldı?

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ve ünlü oyuncu Buse Narcı, geçtiğimiz ay içinde aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak, aşk erken bitti. Buse Narcı ve Sinan Akçıl ayrılık kararı aldı. Ayrılık haberini veren taraf, Sinan Akçıl oldu.

Sinan Akçıl kimdir?

Sinan Akçıl’dan ayrılık açıklaması

Bodrum Türkbükü’nde sahne alan Sinan Akçıl, Buse Narcı ile ayrılma kararı aldıklarını sahneden duyurdu. Sinan Akçıl, Buse Narcı ile aldıkları ayrılık kararını açıklarken, “Buse çok değerli bir insan. Ama olmadı. Tanışma faslında sonlandırdık. Elinden tuttuğum kadın, kalbimin gerçek sahibidir.” ifadelerini kullandı.

Buse Narcı Kimdir?

Her şey güzeldi

Halbuki, Sinan Akçıl ve Buse Narcı aşkı 20 gün önce başlamıştı. Buse Narcı, geçtiğimiz hafta Sinan Akçıl ile ilgili sorulara “Her şey çok güzel. Sinan benim Yunan heykelim. Ona böyle sesleniyorum. Çünkü heykel gibi kusursuz bir fiziğe sahip.” şeklinde yanıt vermişti. Sinan Akçıl ise, daha temkinli davranarak “Birbirimizi yeni tanıyoruz.” şeklinde açıklamada bulunmuştu.

Buse Narcı ayrılık hakkında ne açıklama yapacak?

Şimdi gözler Buse Narcı’ya çevrildi. Sinan Akçıl’ın birbirlerini tanıma aşamasında bu karara vardıklarını söylediği açıklamasının ardından, ünlü oyuncu Buse Narcı’nın ne açıklama yapacağı merak konusu oldu.

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ve güzel oyuncu Buse Narcı çifti, geçtiğimiz Temmuz ayında aşk yaşamaya başlamışlardı. Her şey yolunda giderken, henüz tanışma aşamasında oldukları sırada ayrılık kararı aldılar. Sinan Akçıl ve Buse Narcı çiftinin aşkı bitti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler