Ana SayfaÜnlülerHakkı Bulut hastaneye kaldırıldı! Dua istiyor...

İlgili Postlar

Hakkı Bulut hastaneye kaldırıldı! Dua istiyor…

Hakkı Bulut hastaneye kaldırıldı! Dua istiyor… Arabesk müzik sanatçısı Hakkı Bulut’tan kötü haber geldi. Hakkı Bulut hastaneye kaldırıldı. Hakkı Bulut’un sağlık durumu nasıl? Hakkı Bulut neden hastaneye kaldırıldı? Hakkı Bulut’a ne oldu? Detaylar haberimizde…

Hakkı Bulut kimdir?

Onur Akay duyurdu: Hakkı Bulut hastaneye kaldırıldı

Arabesk müzik camiasının hatırı sayılır isimlerinden usta sanatçı Hakkı Bulut’tan sevenlerini üzen bir haber geldi. Hakkı Bulut’un hastaneye kaldırıldığı duyuldu. Üzücü haberi veren, sanat camiasında verdiği kötü haberler ile ‘felaket tellalı’ olarak anılan usta sanatçı Onur Akay verdi.

Felaket Tellalı Onur Akay kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Stent takılacak damarı kalmamış

Hakkı Bulut ile ilgili üzücü haberi duyuran Onur Akay, paylaşımında “Arabesk müziğinin taçsız kralı hastaneye kaldırıldı! O, 61 albüm ve 1000 bestenin sahibi. İkimiz Bir Fidanız, Ben Buyum, Son Mektup, İtirazım Var gibi şarkıların yazarı Hakkı Bulut, zor günler geçiriyor. Sağlık problemleri nedeni ile hastaneye kaldırılan değerli sanatçımıza anjiyo yapıldı ancak, stent takılacak damarı kalmamış ve damarı kopacak vaziyetteymiş.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Onur Akay, Hakkı Bulut için sevenlerinden dua isterken, Hakkı Bulut hayranları üzücü haber ile şok yaşadı.

Müzik dünyasının önemli isimlerinden biri olan, özellikle de arabesk müzik camiasının ‘taösız kral’ olarak anılan usta ismi sanatçı Hakkı Bulut’un yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeni ile hastaneye kaldırılması sevenlerini korkuttu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler