Ana SayfaDizilerVurgun 3. Bölüm 3. Fragman İzle! Reyhan Kemal'i Gizlice İzliyor!

İlgili Postlar

Vurgun 3. Bölüm 3. Fragman İzle! Reyhan Kemal’i Gizlice İzliyor!

FoxTv ekranlarının yeni dizisi yayınlanan 2 bölümüyle büyük bir izleyici kitlesi yakalamayı başardı. Gerek oyuncu kadrosu, gerek ilginç hikayesi ile büyük beğeni toplayan dizinin 3. yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de izleyicileri ile buluşacak. Vurgun dizisinin beklenen 3. fragmanı da yayınlandı. Vurgun 3. bölüm 3. fragman izle! Reyhan Kemal’i gizlice izliyor.

Vurgun Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Reyhan Kemal’i Gizlice İzliyor!

Vurgun dizisinin izleyici kitlesi katlanarak büyümeye devam ediyor. Başrollerini, Erkan Petekkaya, Emre Kınay ve Deniz Çakır gibi usta oyuncuların paylaştığı dizi yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak.

Dizinin 3. bölüm 3. fragmanda; Kemal içinde Reyhan yazan evlilik yüzüğünü bahçeye gömüyor ve Reyhan, gizlice Kemal’i gözyaşları içinde izliyor. Reyhan, Kemal’in gömdüğü yüzüğü çıkarıyor. Kemal, hala yaşadığı şoklara atlatamıyor bahçede uyurken Reyhan gelip üzerine örtüyor.

İşte yeni fragman..

Vurgun Dizisi 2. Bölüm Özeti!

Kemal’in komada kaldığı 10 yıl boyunca başından ayrılmayan ve ona çok iyi bakan Asya hemşire, Kemal’in uyanmasıyla işinden ayrılıp ortadan kaybolmayı planlıyordu. Çünkü, kimsenin bilmediği sırları vardı. Asya hemşirenin çok şey bildiğini bilen Vedat, onunla konuşmaya gelir ve çok uzaklara gitmesini söyler. Ardından Kemal de ona teşekkür etmek için arar ve adresini hastaneden gizli bir şekilde alır.

Kemal, Asya hemşire ile görüşür, onun çok şey bildiğinin farkında olduğu ve ondan bu bilgileri almak için ona kendisine tekrar bakmasını teklif eder. Bu arada, Asya’nın kızı, Kemal gittikten sonra o amcayı çok sevdiğini ve onun yine eve gelmesini istediğini söyler.

Vedat Bir Şeytan!

Kemal, hasta olan amcasının yanına gider ve amcası,“Vedat bir şeytan” demesi üzerine Kemal ve yengesi şok olur. Kemal, yanan fabrikaya gider ve orada bekçi Mehmet Ali ile görüşür ve ondan fabrikanın satılacağını öğrenir.

Kemal, uyurken oğlu Vedat hastalanmış, o ancak bir kardeşi olursa kurtulma şansının olacağı için Kemal’den sperm alınıp, Reyhan’ın hamile kalması sağlanmıştı. Vedat, doktora Reyhan’ın hamileliğin gerçekleşmediğini söylemesini isteyerek kendisi ile evlenmesini sağlamıştı. Aslında, Reyhan’ın karnındaki çocuk Kemal’in çocuğudur.

 Vurgun 3. Bölüm 2. Fragman Geldi! Kemal Vedat’ın Kafasına Silah Dayıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler