Ana SayfaDizilerÇukur Dizisine Bomba Transfer!

İlgili Postlar

Çukur Dizisine Bomba Transfer!

Pazartesi akşamının reyting rekorları kıran Çukur dizisi tüm hızıyla devam ediyor. Oyuncu kadrosu ile her zaman konuşulan diziler arasında yer alan Çukur dizine güç katacak olan oyuncu kim? Detaylar haberimizde…

Hare Sürel Kimdir?

Çukur Dizisine Bomba Transfer!

18 Şubat 2019 Reyting Sonuçları Açıklandı! Çukur mu? Söz mü?

Her bölümüyle diğer bölümünden daha iyi olmayı başaran, izleyenlerini merakla bir daha ki haftayı bekleten Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Çukur, geçtiğimiz akşam 53’üncü bölümüyle ekranlarda yine fırtına gibi esmeyi başardı. Dizinin yeni bölümünün ardından yayınlanan 54. bölümden ise Uluç’un kızı ve Cumali’nin tavırları olay oldu.

 Çukur 54. Bölüm Ön İzleme Geldi! Koçovalılar İle Karakuzular Arasındaki Gelirim Bitmiyor!

Dizinin 53. bölümünün ardından 54’üncü yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Çukur’un yeni bölümünde, Hare Sürel de diziye katılması herkesi dahada heyecanlandıran detaylardan biri oldu. Güçlü oyuncu kadrosu ile her zaman övgüler alan Çukur dizisinin yeni transferi Hare Sürel, performansıyla göz dolduracağa benziyor.

Uluç’un yaralandığını gören kızı öfkeden deliye dönerken, tepkisiyle Koçovalıları oldukça şaşırtıyor. İdris ve Uluç’tan özür dileyen genç kızın, kendisine yardım eden Cumali’yle bakışması tüm dikkatleri üzerine çekiyor. 54’üncü bölümün ilk sahnesinde yaşanan gelişme seyirciler tarafından yeni bir aşkın doğacağının göstergesi olarak yorumlandı.

Çukur Dizisine Bomba Transfer!
Çukur Dizisine Bomba Transfer!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler