Ana SayfaDizilerÇukur 54. Bölüm Ön İzleme Geldi! Koçovalılar İle Karakuzular Arasındaki Gelirim Bitmiyor!

İlgili Postlar

Çukur 54. Bölüm Ön İzleme Geldi! Koçovalılar İle Karakuzular Arasındaki Gelirim Bitmiyor!

Show Tv’de pazartesi günleri yayınlanan Çukur dizisinin 53. son bölümü 2. sezon 20. bölümü ekranlara geldi. Reytinglerde ilk sırayı kimseye vermeyen Çukur, merakla beklenen son bölümü heyecanla izlendi. Çukur 54. bölüm ön izleme geldi. Koçovalılar ile Karakuzular arasındaki gelirim bitmiyor.

Çukur dizisi oyuncu kadrosu

Koçovalılar İle Karakuzular Arasındaki Gelirim Bitmiyor!

Yeni bölümde,Koçovalılar ve Karakuzular, bu sefer mahallede karşı karşıya geliyor. Aliço’nun ısrarı üzerine İdris baba Çukur’a döner ve eski günlerdeki gibi takım elbisesini giyer ve tüm mahallelilere de takım elbise giymelerini söyler. İdris babanın dönmesiyle mahalle tekrar eski günlerdeki gibi birlik olur.

Çukur yeni bölümde, Hare Sürel de diziye katılıyor. Daha önce Poyraz Karayel’de Meltem karakteri ile tanıdığımız Hale Sürel, Çukur’a sert bir giriş yapıyor. Uluç’un yaralandığını gören kızı (Hale Sürel) öfkeden deliye dönüyor ve tepkisi Koçovalıları çok şaşırtıyor. Daha sonra, İdris ve Uluç’tan özür dileyen genç kız, kendisine yardım eden Cumali’yle bakışma sahnesi dikkat çekiyor.

 Hare Sürel Kimdir?

54. Bölüm İlk sahne izleyebilirsiniz..

Çukur 53. Son Bölümde Başka Neler Yaşandı?

Aliço’nun ısrarlarına dayanamayan ve ona verdiği sözleri hatırlayan İdris baba, eski günlerdeki gibi takım elbisesini giyerek Çukur sokaklarına geri döner. Mahallede yeniden birlik duygusu oluşurken Koçovalılar, İdris babanın da yönlendirmesi ile eski işlerini geri almak için harekete geçiyor. Selim, Ayşe’nin Çeto’ya yardım eden kişi olduğunu öğreniyor. Yücel, Çeto’nun kendisine tuzak kurduğunu ve intikam almak istediğini söyleyerek Koçovalıları şaşırtıyor.

Salih’in mahallede açtığı müzikle Çeto, geçmişinde yaşadığı anlar aklına gelir ve çok durumda kalır. Koçovalılar, Çeto’nun büyük tepkisine anlam veremezken Mahsun, krize giren ve kendinden geçen Çeto’ya yardım etmeye çalışır. Eski işlerini tekrar almak için mekanlara giden Koçovalılar, her seferinde Karakuzularla karşılaşsalar da Çukur’un birlik olmasıyla işlerin üstesinden gelirler.

Uluç’un desteğiyle silah bulmaya çalışan ve Yücel’i bir koz olarak kullanan Koçovalılar, teslimat sırasında Koçovalıların engeli ile karşılaşır. Bölümün finalinde yaşanan sürpriz gelişme ise herkesi şok etti. Kendine gelen Çeto yüzüklü kişinin yönlendirmesiyle Baykal’ın ofisine gider ve Vartolu’nun ölmesini ister.

11 Şubat 2019 Reyting Sonuçları Açıklandı! Çukur mu? Yasak Elma mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler