Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 5. Bölüm 1. Fragman Geldi! Umay'ın İtirafı Ne Olacak?

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 5. Bölüm 1. Fragman Geldi! Umay’ın İtirafı Ne Olacak?

Star Tv”de yayınlanan yayınlandığı ilk günden beri reytinglerde üst sıralarda yer alan Kardeş Çocukları dizisinin heyecanla beklenen yeni bölümü 24 şubat pazar günü ekranlara gelecek. Kardeş Çocukları 5. bölüm 1. fragman geldi. Umay’ın itirafı ne olacak?

Kardeş Çocukları Oyuncu Kadrosu

Kardeş Çocukları 5. Bölüm 1. Fragman Geldi! Umay’ın İtirafı Ne Olacak?

Kardeş Çocukları dizisi Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizisi olmayı kısa sürede başardı. Dizi, 5. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde, Umay ve Yıldırım’ın yıllar sonra karşı karşıya gelip  geçmişle ilgili hesaplaşıyorlar.

Ümran geçmişte yaşananları pek affedecek gibi görünmüyor. Bu arada Yıldırım’ın Ümran’ı aklından çıkaramadığı belli. Umay onların birlikte olmasını da istemiyor gibi görünüyor. Umay, Yıldırım ile konuşmasında  ablasının sırtındaki hançer olduğunu söylerken, Yıldırım, o hançerde kendi payının da olduğunu kabulleniyor. Hayat ve Ümran’ın uzakta ve birlikte bir hayat kurmalarını isteyen Umay, Yıldırım’a gideceklerini söylüyor.

İşte yeni fragman..

Kardeş Çocukları 4. Son Bölümde Başka Neler Yaşandı!

Umay, yıllar sonra karşısında Yıldırım’ı görünce donup kalıyor ama Yıldırım onu tanımamıştır. Hayat’ı gitmesine ikna edemeyen Umay, onu kendi dünyasına adapte etmeye karar veriyor. Hayat’a kuaför çağırıyor kendine benzetmeye çalışıyor ve davetlere götürüyor. Gittikleri davete Yıldırım da gelir. Hayat’ın yine panik atağı tutar ve Yıldırım hemen fark eder arabasına bindirir. Teyzesinin imajını zedelemekten endişe içinde olmasından Yıldırım şüphelenir ve annesinin nerede olduğunu sorar.

Ümran kızının yanına İstanbul’a gidiyor!

Ümran köyde Cemal’i görür ama hayal gördüm zanneder. Ayrıca İstanbul’dan Karalılar köyüne kızı ile ilgili haberler geldiğini duyar duymaz hemen harekete geçer ve İstanbul’a gider. Kızının Umay’a benzeyip süslü püslü bir ‘kukla’ olmasına tahammülü olmayan Ümran gururunu hiçe sayıyor. Bir kapıcılık işi ayarlayıp kızını almaya gidiyor. Hayat çok değişmiştir ve annesine öfke kusuyor. Geldikleri yeni evi de beğenmeyip küçümsüyor. Hayat tekrar teyzesinin yanına gitmek için bir plan yapıp gazetecileri çağırıp annesinin işten kovulmasını sağlıyor. Ümran artık pes ediyor ve teyzesine birlikte gidiyorlar.

Umay’ın evinin önünde Ümran, Yıldırım ile karşılaşır. Yıldırım onu tanır ve adını söylediğinde Ümran şok olur.

 Kardeş Çocukları 5. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Yıldırım Ümran’ı Buldu Ama!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler