Ana SayfaDizilerVurgun 3. Bölüm 2. Fragman Geldi! Kemal Vedat'ın Kafasına Silah Dayıyor!

İlgili Postlar

Vurgun 3. Bölüm 2. Fragman Geldi! Kemal Vedat’ın Kafasına Silah Dayıyor!

Fox tv ekranlarının yeni dizisi Vurgun, yayınlanan ikinci bölümüyle büyük bir izleyici kitlesi yakalamayı başardı ve çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi oldu. Heyecanla beklenen 3. yeni bölümü 20 şubat çarşamba günü ekranlara gelecek. Vurgun 3. bölüm 2. fragman geldi. Kemal, Vedat’ın kafasına silah dayıyor.

Vurgun Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

 Kemal Vedat’ın Kafasına Silah Dayıyor!

Mutlu bir evliliği olan ve kendisine ait bir fabrikada kendisininde içinde olduğu sırada, şaibeli bir şekilde çıkan yangında kalıp. 10 yıl süre komada kalan ve sonra komadan kurtulan Kemal Vardar’ın hikayesini konu alan dizinin, 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Yayınlanan yeni fragmanda, Kemal, uyandıktan sonra etekleri tutuşan Vedat, şimdiye kadar kendisine baba dediği Kerem’i kimseyle paylaşmak istemiyor ve Reyhan’ın, tekrar Kemal’e dönmesinden korkuyor. Fragmanda, Vedat, Reyhan’a gerçek aşkın kendisi olduğunu ve dişiyle tırnağıyla kurduğu yuvayı kimsenin yıkmasını istemediğini söylüyor. Kemal, geliyor ve Vedat’ın kafasına silah dayıyor.

3. Bölüm 2. Yeni Fragmanı İzleyebilirsiniz..

Vurgun Dizisi 2. Bölüm Özeti!

Kemal’in komada kaldığı 10 yıl boyunca başından ayrılmayan ve ona çok iyi bakan Asya hemşire, Kemal’in uyanmasıyla işinden ayrılıp ortadan kaybolmayı planlıyordu. Çünkü, kimsenin bilmediği sırları vardı. Asya hemşirenin çok şey bildiğini bilen Vedat, onunla konuşmaya gelir ve çok uzaklara gitmesini söyler. Ardından Kemal de ona teşekkür etmek için arar ve adresini hastaneden gizli bir şekilde alır.

Kemal, Asya hemşire ile görüşür, onun çok şey bildiğinin farkında olduğu ve ondan bu bilgileri almak için ona kendisine tekrar bakmasını teklif eder. Bu arada, Asya’nın kızı, Kemal gittikten sonra o amcayı çok sevdiğini ve onun yine eve gelmesini istediğini söyler.

Vedat Bir Şeytan!

Kemal, hasta olan amcasının yanına gider ve amcası,“Vedat bir şeytan” demesi üzerine Kemal ve yengesi şok olur. Kemal, yanan fabrikaya gider ve orada bekçi Mehmet Ali ile görüşür ve ondan fabrikanın satılacağını öğrenir.

Kemal, uyurken oğlu Vedat hastalanmış, o ancak bir kardeşi olursa kurtulma şansının olacağı için Kemal’den sperm alınıp, Reyhan’ın hamile kalması sağlanmıştı. Vedat, doktora Reyhan’ın hamileliğin gerçekleşmediğini söylemesini isteyerek kendisi ile evlenmesini sağlamıştı. Aslında, Reyhan’ın karnındaki çocuk Kemal’in çocuğudur.

 Vurgun 3. Bölüm 1. Fragmanı İzle Ortalık Fena Karışacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler