Ana SayfaDizilerYasak Elma 34. Bölüm 1. Fragman Yayınlandı! Ender Alihan'ı Kıskacı Altına Alıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 34. Bölüm 1. Fragman Yayınlandı! Ender Alihan’ı Kıskacı Altına Alıyor!

Yasak Elma dizisi heyecanla beklenen 33. son bölümü ile Fox tv ekranlarında yayınlandı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Halit ile Alihan barıştı ve Alihan artık Ender’den boşanabilir. Ama olaylar beklediği gibi gelişmeyecek. Yasak Elma 34. bölüm 1. fragman yayınlandı. Ender, Alihan’ı kıskacı altına alıyor.

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Ender Alihan’ı Kıskacı Altına Alıyor!

Halit’in Alihan’ın annesi ile ilişkisinin olmadığı anlaşılıyor ve Alihan, yaptıklarından dolayı Halit’ten özür diliyor. Halit ile Alihan’ın barıştığını ve kendisiyle boşanacağını öğrenen Yıldız deliriyor. Ama pek boşanmaya niyeti yoktur. Yıldız’ı Ender elindeki ses kaydı ile tehdit ediyor.

Yayınlanan fragmanda; Boşanmayı Ender’in kabul etmemesi üzerine kendini içkiye verip eve sarhoş geliyor. Tabi Ender bu durumu kendi lehine çevirip Alihan’ın yatağına giriyor. Alihan uyandığında, Ender yanındadır. Ender, elinde bulunan Yıldız’ın ses kaydı ile tehdit etmiş ve Zeynep’e Alihan ile evliliklerinin gerçek olduğunu söylemesini istemişti. Fragmanda, Yıldız Ender’in dediğini yapıyor ve onların gerçekten evlilik yaşadıklarını söylüyor. Zeynep, Dündar ile buluşuyor ve yine kendisini üzecek bir hata yapmak üzere.

İşte 34. Bölüm ilk fragman..

Yasak Elma 33. Bölümde Yaşananlar?

Ender, Yıldız’dan beklemediği yerden darbe alıyor ve Caner ile arasını bozuyor. Halit, Alihan’la barışmasının şerefine evde bir yemek düzenliyor ve Yıldız’a Zeynep’i de çağırmasını söylüyor. Yemekte tüm aile bir arada iken Alihan geliyor ve Halit barıştıklarını söylüyor. Lila çok seviniyor ve dayısına artık Ender’den boşanabileceğini söylüyor.

Hakan İrem’le barışıyor ama İrem büyük bir iş teklifi alıyor ve Bursa’ya dönüyor.

Zeynep’e İki Süpriz Birden!

Dündar, Zeynep’e karşı hislerini açıklamak için bir yemek düzenliyor ama Zeynep arkadaş olduklarını söyleyip red ediyor. Eve geldiğinde, Alihan’ı evde buluyor. Alihan, neden Ender’le evlendiğini anlatıyor. Zeynep, neden daha önce anlatmadığını söylüyor. Alihan, ertesi gün Ender’den boşanacağını, ve bir daha onu hiç üzmeyeceğini söylüyor.

Alihan, avukatı ile boşanmanın bitmesi için Ender’i bekliyor. Ender geliyor ama imza atmıyor. Bu evliliği ancak kendisi isterse biteceğini söylüyor. Alihan, söz verdiği gibi Zeynep’in yanına gidiyor ama boşanamadıklarını anlayan Zeynep, Alihan’ın suratına kapatıyor kapıyı.

Ender, Alihan’ın sarhoş ve üzgün eve gelmesini fırsat bilip Alihan’ın yatağına giriyor.

Yasak Elma Dizisinde Halit’le Alihan Arasındaki Buzlar Eriyecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler