Ana SayfaDedikoduÜnlü Şarkıcı Deniz Seki ve Tayfun Topal Neden Ayrıldı?

İlgili Postlar

Ünlü Şarkıcı Deniz Seki ve Tayfun Topal Neden Ayrıldı?

Türkiye’nin Güçlü seslerinden olan ünlü şarkıcı Deniz Seki, gündemde yer almaya devam ediyor. Güzel şarkıcı, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı ünlü yapımcı Tayfun Topal ile ilişkisini bitirdi. Ünlü çiftin ayrılıklarına dair herşey Haberimizde..

Deniz Seki: Yaşadıklarımı Başkası Yaşasaydı İntihar Ederdi!

Deniz Seki ve Tayfun Topal Neden Ayrıldı?

Son 3 aylık dönemde verdiği tam 33 kilo ile dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Deniz Seki yaklaşık bir yıldır aşk birlikteliği yaşadığı ünlü yapımcı ve işletmeci Tayfun Topal’la yollarını ayırdı.

Ani Bir Kararla Ayrıldılar!

Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı’nın Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının flaş haberine göre,  aşk yaşayan Deniz Seki ile yapımcı sevgilisi Tayfun Topal, ani bir kararla yollarını ayırdı.

Deniz Seki kimdir?

Deniz Seki, Tayfun Topal

Yoğun Çalışma Şartları Ayrılıklarına Sebeb Oldu!

2. Sayfa programın’da yapılan özel habere göre Deniz Seki ve 42 yaşındaki işletmeci sevgilisi Tayfun Topal’ın ayrılık sebebi hakkında çarpıcı açıklamalar yapıldı. Yoğun konser temposu olan Deniz Seki’nin sevgilisi Tayfun Topal ile görüşememeleri ve iş adamının yoğun çalışma şartları ünlü çiftin ayrılmasına neden oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler