Ana SayfaDedikoduMustafa Sandal'dan Ayrılan Emina Jahoviç Neden Pişman Oldu

İlgili Postlar

Mustafa Sandal’dan Ayrılan Emina Jahoviç Neden Pişman Oldu

Son zamanlarda hamilelik ve ayrılık iddiaları ile gündemden düşmeyen sırp şarkıcı Emina Jahovic, Saadetin Saran ile yaşadığı aşkı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Magazin Haberleri‘ne bomba gibi düşen itirafların tüm Detayları Haberimizde..

Emina Jahovic ve Saadettin Saran ayrıldı mı?

Mustafa Sandal’dan Ayrılan Emina Jahoviç Neden Pişman Oldu?

Geçtiğimiz haftalarda Beyaz TV kanalında yayınlanan Söylemezsem Olmaz’ın ünlü sunucusu Hakan Ural, Emina Jahovic ve Sadettin Saran ile ilgili bomba etkisi yaratan bir iddiada bulunmuştu. Ünlü sunucu Hakan Ural, canlı yayınlanan programda Emina Jahovic ve Sadettin Saran’ın ayrıldığını ve büyük aşkın sona erdiğini iddia etmişti. Hakan Ural’ın bu iddialarının peşinden, Emina Jahıvic ve Sadettin Saran’dan ilk hamle gelmiş ve Emina Jahıvic ve Sadettin Saran, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bırakmışlardı.

Emina Jahovic Kimdir?

Emina Jahovic ve Saadettin Saran ayrıldı

Sadettin Saran kimdir?

Emina Jahovic: “Keşke Yeni İlişki İçin Acele Davranmasaydım.”

Geçtiğimiz yıl ünlü müzik adamı Mustafa Sandal ile 10 yılı aşkın evliliğini sonlandıran Emina Jahovic, boşandığı ay  iş adamı Sadettin Saran’a aşık olmuş ve 7 aya aşkın bir ilişki yaşamıştı. Emina Jahovic ilişkisinin bitmesinin hemen ardından memleketindeki ünlü Svet dergisine magazin Haberlerinde bomba etkisi yaratacak bir röportaj verdi. Çok konuşulucak itiraflarda bulunan sırp şarkıcı “Keşke yeni ilişki için acele davranmasaydım.” dedi.

“Artık Özgür Bir Kadınım”

Mustafa Sandal’dan iki çocuğu olan 37 yaşındaki sırp şarkıcı Emina Jahovic, kendisinden 18 yaş büyük iş adamı olan Sadettin Saran ile hayat görüşleri farklı olduğu için ayrıldıklarının altını çizen  Emina Jahovic;  “Zaten biten bir evliliğin üzerine çok çabuk yeni bir ilişkiye başlamak doğru değildi. Her şey çok hızlı gelişti. Ama artık özgür bir kadınım. Kendimi sadece işime ve çocuklarıma adadım.” ifadeleriyle devam etti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler