Ana SayfaDedikoduEmina Jahovic ve Saadettin Saran ayrıldı mı?

İlgili Postlar

Emina Jahovic ve Saadettin Saran ayrıldı mı?

Emina Jahovic ve Saadettin Saran ayrıldı mı? Son dönemlerde hamilelik iddiaları ile gündeme gelen Emina Jahovic, Saadetin Saran ile yollarını ayırdı mı? Emina Jahovic ve Sadettin Saran aşkı bitti mi? Ünlü çiftin ayrılık iddialarının ardından  yatan gerçekler neler? İddiaların aslı astarı var mı? Ünlü sunucu Hakan Ural, Emina Jahovic ve Sadettin Saran aşkı hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Detaylar haberimizde…

Emina Jahovic, Saadettin Saran’dan Hamilemi?

Emina Jahovic ve Sadettin Saran ayrıldı mı?

Mustafa Sandal ile boşandıktan sonra ünlü iş adamı Sadettin Saran ile aşk yaşamaya başlayan ünlü şarkıcı Emina Jahovic, şimdi de ayrılık iddiaları ile gündeme geldi. Emina Jahovic ile Sadettin Saran’ın ayrıldıkları iddia edildi. İddianın sahibi, Hakan Ural.

Emina Jahovic Kimdir?

Büyük aşk bitti mi?

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında sunuculuk yapan Hakan Ural, Emina Jahovic ve Sadettin Saran ile ilgili bomba etkisi yaratan bir iddiada bulundu. Hakan Ural, programda Emina Jahovic ve Sadettin Saran’ın ayrıldığını, büyük aşkın sona erdiğini iddia etti.

Sadettin Saran kimdir?

Hakan Ural’dan bomba ayrılık iddiası

Ural, sunuculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programında, Sadettin Saran’ın, Emina Jahovic’in sürekli kendisi ile ilgili medyada gündeme gelmesinden büyük rahatsızlık duyduğunu ve bu nedenle ayrılık kararı aldığını iddia etti.

Hakan Ural kimdir?

Emina Jahıvic ve Sadettin Saran’dan ilk hamle

Hakan Ural’ın iddialarının ardından, Emina Jahıvic ve Sadettin Saran’dan ilk hamle geldi. Emina Jahıvic ve Sadettin Saran, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bıraktı.

Emina Jahıvic, geçtiğimiz günlerde Sadettin Saran’dan hamile olduğu iddiaları ile gündeme gelmiş, iddiaların ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapmıştı. Emina Jahıvic, hamilelik iddialarını kesin bir dille yalanladığı sosyal medya paylaşımında, “Sırp basınında çıkan ve maalesef Türk basınına da yansıyan hamile olduğuma dair haberler kesinlikle yalandır. O haberi yapan gazete hakkında hukuksal süreci başlattık. Lütfen bu tip aslı astarı olmayan haberlere itibar etmeyiniz. Yaşamımın bu sürecinde gayet mutluyum ve çocuklarımı etkileyebilecek yalan haberlerden sakınılması konusunda herkesin hassasiyetini rica ederim.” şeklinde ifadelere yer vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler