Ana SayfaDedikoduGeçen Ayın En Çok Okunan Haberleri Ocak 2019

İlgili Postlar

Geçen Ayın En Çok Okunan Haberleri Ocak 2019

Geçen Ayın En Çok Okunan Haberleri Ocak 2019… Geçtiğimiz ay ünlüler dünyasında yaşanan sıcak gelişmelerden an be an haberdar oldunuz. Ünlülerin yaşadıkları olayları detayları ile birlikte size sunmanın ardından, şimdi de geçtiğimiz ayın en çok merak edilen haberlerini sizler için sıraladık. Geçtiğimiz ay en çok hangi haber merak edildi, hangi haber okundu? Ocak ayının en çok merak edilen haberleri sırasıyla haberimizde…

Geçen ayın en çok merak edilen haberleri Aralık 2018

Hande Erçel’in annesinin cenazesine katılan Burak Deniz’in hali yürek burktu

Hande Erçel’in annesinin cenazesine katılan Burak Deniz’in hali yürek burktu… Genç oyuncu Hande Erçel’in kanser hastalığından dolayı hayatını kaybeden annesinin cenaze törenine ünlü oyuncular akın etti. Törene katılanlar arasında yer alan ünlü oyuncu Burak Deniz’in halini görenler kahroldu. Burak Deniz’in acısı yüzünden okunuyordu.

Ebru Gündeş Hamile Olduğu İddialarına İlk kez Cevap Verdi!

Ebru Gündeş hamile olduğu iddialarına ilk kez cevap verdi! Bir süredir hakkında hamile olduğu konuşulan ünlü sanatçı Ebru Gündeş, iddialarla ilgili ilk defa konuştu. Ünlü sanatçının hamile olduğu iddiaları nereden çıktı? Ebru Gündeş, yeniden anne olmak istiyor mu?

Ece Erken’den Annesi Vefat Eden Hande Erçel’e Duygusal Mesaj…

Ece Erken’den annesi vefat eden Hande Erçel’e duygusal mesaj… Bir süredir kanser hastalığı yüzünden hastanede tedavi gören Hande Erçel’in annesi Aylin Erçel, bugün hayatını kaybetti. Annesinin vefatıyla sarsılan ünlü oyuncu Hande Erçel’e için sosyal medya hesabından duygusal bir gönderi paylaşan Ece Erken, neler söyledi?

Gamze Özçelik’ten Selda Alkor’a Cevap Gecikmedi!

Gamze Özçelik’ten Selda Alkor’a cevap gecikmedi! Dün yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan usta oyuncu Selda Alkor, Gamze Özçelik hakkında yaptığı yorumla dikkat çekmişti. Kendisinin Kamerun’da su kuyusu açmak için bulunmasına tepki gösteren Selda Alkor’a cevap vermekte gecikmeyen Gamze Özçelik, neler söyledi?

Burcu Kıratlı’nın Yatak Pozu Sosyal Medyayı Salladı!

Son dönemde Sinan Akçıl ve sevgilisi Burcu Kıratlı Magazin Haberleri ile gündeme oturmayı başardı! Kısa süre önce birlikteliğe başlayan şarkıcı Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çifti evlendi. Amsterdam’da nikah kıyan Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı çiftinden ilk kareler gündemde yer almıştı. Yılın son gününde evlenmeyi tercih eden ünlü çift Hollanda’nın başkenti Amsterdam’daki Türk Konsolosluğu’nda dünya evine girdi.

Ayça Erturan Kadın Dizisinden Ayrılışını Duygusal Bir Mesajla Duyurdu!

Ünlü oyuncu Ayça Erturan Kadın dizisinde Yeliz karakterini canlandırıyordu. Sezon arasından önce yayınlanan son bölümde Sarp, Bahar ve çocukları kaçırmış ama onlar gittiğinde binadan silah sesi gelmişti. Herkes ölen kadının Hatice olduğunu düşünüyordu ama Yeliz vurulmuştu böylelikte sevilen oyuncu diziye veda etti. Ayça Erturan Kadın dizisinden ayrılışını duygusal bir mesajla duyurdu.

Hakan Ural, Gel Konuşalım Programından Ayrıldı Mı?

Son dönemde TV8’deki Gel Konuşalım sunucularından Hakan Ural ile Esra Eron’un kavgası sık sık yer almıştı. Son olarak bir süredir TV8 ekranlarında sunuculuk görevini üstlenen Hakan Ural’ın Gel Konuşalım programının 3 Ocak tarihli bölümde yer almaması kafaları şaşırttı. Peki ünlü oyuncu ve sunucu Hakan Ural Gel Konuşalım’dan ayrıldı mı?

Sinan Akçıl’dan Dekolte Gelinliğe İlk Yorum Geldi!

Magazin gündeminde uzun süredir konuşulan nikah kıyıldı… Sinan Akçıl ile Aşk ve Mavi dizisindeki Mavi karakteriyle ünlenen Burcu Kıratlı nikahlarında neler yaşandı? Burcu Kıratlı’nın gelinliği neden olay oldu? Burcu Kıratlı’ın giydiği olay yaratan gelinliğe Sinan Akçıl’ın ilk yorumu ne oldu?

Bir Litre Gözyaşı Dizisinden 9 Oyuncu Ayrılınca Dizinin Konsepti Bambaşka Oldu!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisi izleyicilerini şok etti. Diziden, Sanem Çelik ile birlikte 9 kişi ayrıldı. Dizi sezon arasında reytinglerin düşük olması nedeniyle konsept değişikliğine gitmişti. Bir Litre Gözyaşı Dizisinden 9 Oyuncu Ayrılınca Dizinin Konsepti Bambaşka Oldu!

İrem Helvacıoğlu Hakkında Son Kararı Osman Sınav Verdi!

İrem Helvacıoğlu hakkında son kararı Osman Sınav verdi! Atv’de ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterini canlandıran İrem Karadeniz’in, TV 8 kanalında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının yılbaşı özel programına kaltılması büyük yankı uyandırmıştı. Günlerdir süren tartışmaların ardından ünlü yapımcı Osman Sınav, başarılı oyuncunun dizideki gidişatı ile ilgili son kararın verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler