Ana SayfaDedikoduEmina Jahovic, Saadettin Saran'dan Hamilemi?

İlgili Postlar

Emina Jahovic, Saadettin Saran’dan Hamilemi?

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’ın eski eşi  Emina Jahovic’in ünlü işadamı Saadettin Saran ile bir süredir aşk yaşıyor. Emina Jahovic’in hamile olduğu Magazin Haberleri‘nde bomba etkisi yarattı. Konu hakkında tüm merak edilenleri Haberimizde bulabilirsiniz..İşte Detaylar..

Emina Jahovic Sevgilisi Sadettin Saran İle Ayrılık İddiaları İçin Ne Dedi?

Emina Jahovic, Saadettin Saran’dan Hamilemi Kaldı?

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile 10 yıllık evliliğini sonlandırdıktan hemen ardından ünlü iş adamı Saadettin Saran’la aşk yaşamaya başlayan Emina Jahovic, işadamından bir süredir ayrı oldukları iddia edilmişti. Evlilik baskısı sebebiyle ayrılilişkilerini bitirdikleri iddia edilen ünlü çiftin yakışıklı iş insanının bir demet gül ve mesaj göndermesiyle barışmalarının ardından bomba iddia ortaya atıldı.

Saadettin Saran kimdir?

Saadettin Saran, ayrılık iddialarına verdiği yanıtla şoke etti

Saadettin Saran’dan 4 Aylık Hamilemi?

Geçtiğimiz yıl ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile 10 yıllık evliliğinden bir solukta bitiren ve iki oğlu olan Emina Jahovic’in, Saadettin Saran’dan dört aylık hamile olduğu kulislerde konuşuluyor. Güzel şarkıcı Emina Jahovic bu dedikodulara jet hızında yanıt verdi;  “Hamile değilim ama yeni şarkımın hazırlığındayım” notuyla bir mesajı Instagram hesabından paylaşımı yaptı.

Emina Jahovic Kimdir?

İşte Emina Jahovic’in Jet Hızıyle Cevapladığı O Paylaşımı;

Emina Jahovic: “Evliliği Neden Düşüneyimki!”

Kendisinden tam 18 yaş büyük işadamı Saadettin Saran’la aşk yaşamaya başlayan Emina Jahovic Sırbistan’daki bir dergiye röportaj verip “Tekrar evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna Hayır. Boşanmış bir anne olarak neden tekrar evliliğe ‘evet’ diyeyim ki! ifadeleriyle cevaplamıştı. Şarkıcı Emina Jahovic’in bu açıklamasının arkasındaki gerçek neden kısa süre sonra ortaya çıkmıştı. Ünlü Magazin gazetecisi Bilal Özcan’in iddiasına göre  “Artık evlenelim, seninle yuva kurmak istiyorum” teklifinde bulunan Emina Jahovic’e Saadettin Saran’ın yanaşmadığı ortaya çıkmıştı. Ünlü işadamı Saadettin Saran’ın Hamilelik iddialarına nasıl cevap vereceği merakla bekleniyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler