Ana SayfaÜnlülerİbrahim Tatlıses'den Ece Erken Fotoğrafına Şok Yorum

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses’den Ece Erken Fotoğrafına Şok Yorum

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, sunucu Ece Erken’in paylaştığı fotoğrafına yaptığı yorum sosyal medyayı birbirine kattı. Detaylar Haberimizde..

Yıldız Tilbe’den İbrahim Tatlıses’e Yeşil Işık

İbrahim Tatlıses’den Ece Erken Fotoğrafına Olay Yorum!

Bahçelievler’deki özel bir hastanede tedavi gören annesini geçtiğimiz ay kaybeden ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, ne yapsa Magazin Haberleri‘nde çok konuşuluyor. Tbt modasına uyarak hamilelik pozuyla tbt yapmak isteyen Ece Erken’i tanıyamayan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, ünlü sunucu Ece Erken’in bu gönderisine yaptığı yorumla sosyal medyada resmen bomba etkisi yarattı.

İbrahim Tatlıses kimdir?

Tbt Modasıyla Hamilelik Resmini Paylaştı..

Bircan Bali ile birlikte sunduğu Söylemezsem Olmaz programının ünlü sunucusu Ece Erken hamilelik fotoğrafını Instagramda paylaşırken “Hamilelik tbt’si! Nutella yemeden bir dakika öncesi” mesajıyla yayınladı. Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses saniyeler geçmeden bu paylaşıma şok bir yorum yaptı. “Kim bu ya” sorusuyla yorum yapmaya çalışan ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, kendi takipçileri ve Ece Erken Takipçilerini şoka uğrattı. Sosyal medya takipçileri İbrahim Tatlıses’in bu soruyu sormasından ciddi olup olmadığını anlayamadıklarını dile getirdiler.

Ece Erken kimdir?

İşte Ece Erken’in O Paylaşımı;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler