Ana SayfaÜnlülerYıldız Tilbe'den İbrahim Tatlıses'e Yeşil Işık

İlgili Postlar

Yıldız Tilbe’den İbrahim Tatlıses’e Yeşil Işık

Konserinden önce soruları yanıtlayan Yılız Tilbe’den yıllar sonra İbrahim Tatlıses için yeşil ışık geldi. İkilinin arasında neler olmuştu? Yıldız Tilbe konuyla alakalı ne dedi? Detaylar haberimizde…

Yıldız Tilbe’den İbrahim Tatlıses’e Yeşil Işık

Hatırlanacağı üzere; 2009 yılında ‘İbo Show’a katılan Yıldız Tilbe, İbrahim Tatlıses tarafından şarkısı kesilince sinirlenmiş, tepkisini gösterince türkücüden “Seni p…n elinden kurtardım” diye karşılık alan Tilbe, yayını terk etmişti.  Bir zamanlar kavgalı olduğu İbrahim Tatlıses’in annesinin vefatını hatırlattığımız Tilbe, Allah rahmet eylesin,ölümün her hali kötüdür diyerek baş sağlığı diledi. İbo Show’un tekrar başlayacağını hatırlatan basın mensupları,eğer İbrahim Bey sizi programa davet eder ise katılır mısınız sorusuna Tilbe “Bir başlasın da gerisini düşünürüz” diyerek bu konuyla alakalı yeşil ışık yaktı.

“Beni Biriyle Daha Çok Beklersiniz”

Kıbrıs konseri öncesinde konuşan Yıldız Tilbe, “Kıbrıs’ı seviyorum evimizin arka bahçesi gibi her anlamda güzel bir yer.” açıklamasını yaptı. Sezen Aksu ile yapacağı proje hatırlatılınca Sezen Aksu’nun yoğun olduğunu ilk fırsatta kendisini arayacağına değindi. Sezen Aksu’nun tekrar sahneye dönmesi için başlatılan imza kampanyası konusuna da değinen Yıldız Tilbe, “İnşallah, canı isterse döner, bence özgür bırakalım nasıl istiyorsa öyle yapsın, ama ben de herkes ile aynı fikirdeyim. Sezen, sahneye çıkmalı biz de izlemeli ve dinlemeliyiz bu bir ihtiyaç yani” diyerek Sezen Aksu’yu övdü.
Muhabirlerin sizin için zirve neresidir, müziği bırakacak mısınız gibi sorulara da yanıt veren Yıldız Tilbe,”Benim için her gün zirve ben zirvede yaşayan bir kadınım. Zirveden indiğim gün öldüğüm gündür” dedi. Tilbe 14 Şubat sevgililer günü için de çok güzel bir sürprizim var dedi. Aşk kadını olarak aşk size ne zaman uğrayacak sorularına da “Boş yere beklemeyin, daha çok beklersiniz beni biri ile yan yana görmek için” diyerek bir aşk yaşamayı düşünmediğini bir kez daha dile getirdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler