Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki'den Annesine İlginç Destek!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’den Annesine İlginç Destek!

Aleyna Tilki Kimdir?

Yeni albüm ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan, bu aralar magazin gündeminde sessizliği ile dikkat çeken Aleyna Tilki’den annesine ilginç bir destek geldi. Geçtiğimiz günlerde photoshoplu fotoğrafıyla konuşulan annesi için “herkes yapıyor onun neyi eksik” açıklaması yapan Aleyna Tilki, annesini korudu. Detaylar haberimizde…

Aleyna Tilki’den Annesine İlginç Destek!

Aleyna Tilki’den Dikkat Çekici Paylaşım!

Yeni albümü ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan genç popçu, geçtiğimiz gün İstanbul’a döndü. Amerikalı müzik grubu Major Lazer ile albüm hazırlayan Aleyna ”Öyle bir iş geliyor ki, Türkiye benimle gurur duyacak. Heyecandan uyuyamıyorum. Amerika’ya gittiğimde annemi ve İstanbul’u özlüyorum” açıklamasında bulundu. Geçtiğimiz günlerde photoshop’lu fotoğrafıyla magazin gündemine konuşulan annesi için soru gelen Aleyna Tilki’den ilginç bir destek geldi.

 Aleyna Tilki ve Şahin Kendirci aşk mı yaşıyor? İşte o açıklama

Havva Öztel’in belini inceltmek isterken arka fondaki binalar da sağa-sola kayan fotoğrafı hakkında Aleyna Tilki ”Annem sosyal medyada ilgi gören, takipçileri tarafından beğenilen bir kadın. Herkes yapıyor, annemin neyi eksik? O da yapsın. Fotoğrafı gördüm. Çok da abartılı değil. Çünkü annemin beli gerçekten ince” dedi.

Aleyna Tilki’den Dikkat Çekici Koltuk Pozu!

Havva Öztel’in çok konuşulan fotoğrafı;

Aleyna Tilki’den Annesine İlginç Destek!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler