Ana SayfaÜnlülerGamze Özçelik'ten Selda Alkor'a Cevap Gecikmedi!

İlgili Postlar

Gamze Özçelik’ten Selda Alkor’a Cevap Gecikmedi!

Gamze Özçelik’ten Selda Alkor’a cevap gecikmedi! Dün yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan usta oyuncu Selda Alkor, Gamze Özçelik hakkında yaptığı yorumla dikkat çekmişti. Kendisinin Kamerun’da su kuyusu açmak için bulunmasına tepki gösteren Selda Alkor’a cevap vermekte gecikmeyen Gamze Özçelik, neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Selda Alkor “Gamze Özçelik Afrika’yı Bırakıp Türkiye İle İlgilensin”

Gamze Özçelik’ten Selda Alkor’a cevap gecikmedi!

Gamze Özçelik’ten Selda Alkor’a cevap gecikmedi! Dün yayınlanan 2. Sayfa programının canlı yayın konuğu olan Selda Alkor, Gamze Özçelik hakkında yaptığı yorum ile dikkat çekmişti.

Başkanlığını Gamze Özçelik’in yaptığı Umuda Koşanlar Derneği üyeleri, ‘Umut Pınarı Su Kuyuları projesi’ kapsamında yardım faaliyetlerinde bulunmak üzere Afrika’da bulunan Kamerun’da su kuyusunun açılışını yaptı.

Gamze Özçelik’in bölge halkıyla birlikte yaptığı açılılı sosyal medya hesabında paylaşması üzerine usta oyuncu Selda Alkor, “Gamze Özçelik keşke önce Afrika’yı bırakıp Türkiye’deki çocuklar ile ilgilenseydi” sözleri ile Özçelik’i eleştirmişti.

Gamze Özçelik, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla usta oyuncuya cevap verdi.
Gamze Özçelik, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla usta oyuncuya cevap verdi.

Gamze Özçelik Kimdir?

ilk ve son kez toplu cevap olması ümidiyle…

Selda Alkor’un bu açıklamasının büyük yankı görmesi üzerine harekete geçen Gamze Özçelik, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla usta sanatçıya cevap verdi.

İşte Gamze Özçelik’in o paylaşımı…

“Bilmeden, okumadan, incelemeden konuşanlara ilk ve son kez toplu cevap olması ümidiyle…

Öncelikle bilinmesini isterim ki, yardımları yapan şahsım değil, kurucusu ve başkanı olduğum, Türkiye ve birçok mazlum coğrafyada faaliyet gösteren Umuda Koşanlar Derneği’nin bağışçılarıdır. Bizim görevimiz bu yarımları hakkıyla yerine ulaştırmaktır. Yapılacak yardımın ulaşacağı yeri, kategorilerimizden gene bağışçılarımız belirlemektedir. Ne kadar şükretsek az ki şu anda 1.5 sene önce kurulmamıza rağmen Türkiye ve dünyada toplamda 109 burslu öğrencimiz vardır. Yurt içinde şu ana kadar ulaştığımız onlarca aile, hazırladığımız kardeş aile projeleri, erzak yardımından kömüre, battaniye ve kırtasiyeden, kıyafet ve mama yardımına kadar geniş bir ağımız bulunmaktadır. Bu böyle bilinsin ki; Allah bize ömür ve kuvvet verdikçe, ülkemiz başta olmak üzere açlığın, susuzluğun, savaşların ve yokluğun olduğu, milyonlarca yetimin başı boş kaldığı topraklarda elimizden geldiği kadar umuda koşmaya, şanlı Türk Bayrağımızı sallandırmaya devam edeceğiz. Umuda Koşanlar Derneği Gamze Özçelik.”

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler