Ana SayfaÜnlülerSibel Can'a 500 Bin Dolarlık Tazminat Şoku!

İlgili Postlar

Sibel Can’a 500 Bin Dolarlık Tazminat Şoku!

Sibel Can’a 500 bin dolarlık tazminat şoku! Fantezi müziğin sevilen ismi Sibel Can, bugünlerde kendisine 500 bin dolarlık tazminat davası açan şarkıcı Alhan’ın şokunu yaşıyor. İkili arasında yaklaşık 2,5 yıldır süren hukuk savaşı ne zaman son bulacak? Ünlü şarkıcı Sibel Can’ın hangi şarkıyı seslendirmesi yasaklandı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Sibel Can’ın Paylaşımı Olay Oldu!

Sibel Can’a 500 bin dolarlık tazminat şoku!

Sibel Can’a 500 bin dolarlık tazminat şoku! Fantezi müziğin sevilen sanatçısı Sibel Can, şarkıcı Alihan’ın kendisine açtığı dava sonrasında büyük bir şok yaşadı.

2.5 yıl önce Sibel Can’a dava açan şarkıcı Alihan; Can’ın yorumladığı Kış Masalı adlı eserin kendisine ait olduğunu iddia etmiş, “Bu Kadın Neden Ağlıyor” isimli şarkısının bestesinden alıntı olduğunu iddia etmişti.

Kış Masalı şarkısının kendi şarkısından alıntı olduğunu iddia eden Alihan, şarkının söz yazarı ve bestecisi olan Adem Gümüşkaya ile albümü piyasaya süren yapımcı firmaya tazminat davası açmıştı.

Mahkemeye MESAM Teknik Bilim Kurulu’ndan aldığı şarkının kendisine ait olduğu belgesiyle birlikte bilirkişi raporunu da sunan Alihan, mahkemece haklı bulunmuştu.

Şarkının söz yazarı ve bestecisi olan Gümüşkaya ile albümün yapımcısına dava açtığı sırada ünlü şarkıcı Sibel Can hakkında da tazminat davası açan Alihan, yeni bir dava ile ünlü şarkıcının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Şarkıcı Alihan, aldığı bilirkişi raporuyla şarkının kendisine ait olduğunu kanıtladı.
Şarkıcı Alihan, aldığı bilirkişi raporuyla şarkının kendisine ait olduğunu kanıtladı.

Sibel Can kimdir?

Sibel Can göründüğü gibi birisi değil

Aldığı bilirkişi raporuyla şarkının kendisine ait olduğunu kanıtlayan Alihan, şimdilerde Sibel Can’ın karşısına 500 bin liralık tazminat davası ile çıktı.

Sibel Can’a tazminat davası açtığını açıklayan şarkıcı Alihan, bunu sebebini ise şöyle anlattı:

“Sibel Can’ı affetmeyeceğim. Artık ‘Kış Masalı’ isimli şarkımı televizyonda ve sahnede okuyamayacak. Sibel Can benim kalbimi çok kırdı. Bu şarkımdan milyon dolarlar kazandı ve şimdi bende hakkımı istiyorum ve Sibel Can’a 500 bin dolarlık dava açıyorum. Benim iyi niyetlerimi öldürdüler. Sibel Can göründüğü gibi biri değil. Benim hakkımı yediler ama yüce Türk adaleti Sibel Can’a, Adem Gümüşkaya’ya ve DMC’ye gereken cezayı verecek. 14 Şubat’ta Çağlayan Adliyesi’nde kutlama yaparak konfeti patlatacağım”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler