Ana SayfaÜnlülerAnne olmaya hazırlanan Kim Kardashian "Alkollüydüm hatırlamıyorum"

İlgili Postlar

Anne olmaya hazırlanan Kim Kardashian “Alkollüydüm hatırlamıyorum”

Anne olmaya hazırlanan Kim Kardashian “Alkollüydüm hatırlamıyorum” Geçtiğimiz günlerde dördüncü çocuğunu kucağına almaya hazırlandığı haberleri ortaya çıkan ünlü televizyon yıldızı Kim Kardashian, konuk olarak katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalar ile dikkat çekti. Kardashian, özellikle “Alkollüydüm hatırlamıyorum” sözleri ile gündeme geldi. Kim Kardashian’ın alkollü olduğu için hatırlamadığı olay neydi? Ünlü yıldız, hangi açıklamalarda bulundu? Detaylar haberimizde…

Kim Kardashian ve Kanye West, İtfaiye Erine 100 Bin Dolar Bağışladı!

Kim Kardashian’dan dördüncü bebek açıklaması

Amerikalı televizyon yıldızı Kim Kardashian, konuk olarak katıldığı bir televizyon programında son derece çarpıcı bir açıklamada bulundu. Kardeşleri Khloe ve Kourtney ile birlikte sunucu Andy Cohen’in TV programına katılan Kim Kardashian, sohbet sırasında geçtiğimiz günlerde gündeme gelen dördüncü bebeğine sahip olmaya hazırlandığı haberleri konusunda konuştu.

Kim Kardashian kimdir?

Kim Kardashian bebeğinin cinsiyetini açıkladı

Bebeğin cinsiyetinin erkek olduğunu açıklayan Kim Kardashian, bebekle ilgili yaptığı açıklamada “Evet, süreç tamamlandı, yakında doğacak.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Anne olmaya hazırlanan Kim Kardashian “Alkollüydüm hatırlamıyorum”

Dördüncü bebeğini kucağına almaya hazırlandığının nasıl ortaya çıktığını anlatan Kim Kardashian, o anları “Noel partisinde alkollüydüm ve birilerine söyledim. Kime söylediğimi hatırlamıyorum çünkü alkollüydüm.” sözleri ile anlattı.

Amerika’nın en popüler televizyon şovu yıldızlarından biri olarak tüm dünyada tanınan Kim Kardashian, üç çocuğunun ardından dördüncü kez anne olmaya hazırlanıyor. Kardashian, erkek bebek annesi olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler