Ana SayfaKimdirKim Kardashian kimdir?

İlgili Postlar

Kim Kardashian kimdir?

Son günlerde sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar ile magazin gündeminde çok sık konuşulan isimlerden olan Kim Kardashian kimdir? Seksi modelin kariyeri ve özel hayatına dair merak edilenleri sizler için bir araya getirdik. İşte detaylar Kim Kardashian kimdir haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Kim Kardashian aslen nereli? Kim Kardashian şuan kaç yaşında? Kim Kardashian hangi burç?

Kim Kardashian aslen Californialı ve sanatçı şuan 38 yaşında ve terazi burcudur.

Californiali unluler

Kim Kardashian kimdir?

Tam adı Kimberly Noel Kadashian olan ünlü model, 21 Ekim 1980 tarihinde Los Angeles, California’da dünyaya geldi. Ermeni asıllı olmasının yanı sıra İskoçya, Hollanda ve Türkiye kökenli bir ailenin kızıdır. Daha çok Keeping Up with the Kardashians isimli reality show programı ile tanıdığımız Kim Kardashian’ın O. J. Simpson’ın avukatı olarak ünlenen babası Robert Kardashian 30 Eylül 2003 tarihinde öldü.

Annesi Kris Jenner ise Robert Kardashian ölmeden önce 1989 yılında boşanmış, eski Olimpiyat atleti Bruce Jenner ile 1991 yılında dünya evine girmiştir. Kim Kardashian’ın aynı anne ve babadan olan üç öz kardeşi vardır.

Amerikan sosyetesinin ünlü simalarından biri olan Kim Kardashian, 2007 yılına kadar Paris Hiton’un parti arkadaşı olarak tanındı. Ancak daha sonra o dönem aşk yaşadığı Ray J ile çekilmiş porno videosunun ortaya çıkması ile ünlendi. Son zamanlarda ortaya çıkan seks kaseti söylentileri ile gündemde olan Kardashian, şimdilerde Amerikalı sosyetik, manken, aktris, stilist, kıyafet perakendecisi ve televizyon kişiliği ile tanınıyor.

Kim Kardashian Özel Hayat?

2000 yılında ünlü yapımcı Damon Thomas ile evlendi. İki kız kardeşi ile birlikte Calabasas, Kaliforniya’da bir butik işletmektedir. Modelliğin yanı sıra oyunculuk alanında da başarısını ortaya koyan Kim Kardashian, ilk olarak Disaster Movie isimli sinema filminde izleyici karşısına çıktı. 2007 yılında Playboy dergisine soyundu.

2008 yılında Carmen Electra ile birlikte Acaip Bir Film isimli filmde rol aldı. Daha sonra How I Met Your Mother dizide ve Dancing with the Stars isimli bir dans yarışmasında yer almıştır. Kardashian 2 Mayıs 2008’de “Workout with Kim Kardashian” adını verdiği bir spor DVD’si çıkarmıştır.

Kim Kardashian ile Kardeşi Kourtney Kardashian Birbirlerine Girdi

Kendi imzasını taşıyan parfümü piyasaya sunmuştur. İlk evliliğini 2000 yılında Damon Thomas ile yapan Kim Kardashian 2004 yılında bu evliliğini bitirdi. İkinci evliliğini 2011 yılında Kris Humphries ile yaptı. 2011 yılında boşandı. Seksi model şimdilerde 2012 yılından Kanye West ile birlikte. 2012 yılından bu yana birlikte olan çiftin iki çocukları vardır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler