Ana SayfaÜnlülerKim Kardashian ile Kardeşi Kourtney Kardashian Birbirlerine Girdi!

İlgili Postlar

Kim Kardashian ile Kardeşi Kourtney Kardashian Birbirlerine Girdi!

ABD’li reality şov yıldızı Kim Kardashian ile kardeşi Kourtney Kardashian, Twitter hesapları üzerinden kavgaya tutuştular. Detaylar Haberimizde..

Kim Kardashian itiraf etti! Çıplaktım

‘Keeping Up With The Kardashians’ adlı televizyon şovunda televizyon ekranlarında boy gösteren Kim Kardashian ve Kourtney Kardashian, “Annelik ile kariyeri aynı anda yürütme” konusundaki fikirleri birbirine uymayınca kavga etti.

“Önceliğim Anne Olmak”

Kourtney Kardashian, Twitter üzerinden, “Hepimizin kendi öncelikleri var. Benim önceliğim anne olmak” mesajını paylaştı. Ardından Kim Kardashian ise Kourtney Kardashian’a, “Benim öyle değil mi sanıyorsun? Çekim çocuklarımızla birlikte yapılacak. Benim de birinci önceliğim annelik. Bunu ben yapabiliyorsam sen de yapabilirsin” şeklinde yanıt verdi.

Tartışmayı Hemen Sonlandırdı!

Kourtney Kardashian, kardeşinden gelen bu yanıt üzerine tartışmayı sürdüremeyeceğini çünkü kişisel gelişiminin buna izin vermediğini açıkladı.

Kim Kardashian şimdi de köpeğine estetik yaptırdı!

Kourtney Kardashian, daha sonra Kim Kardashian’a, “Ama ben biraz daha fazla iş istemiyorum. İyi anne olmak her birimiz için farklı anlam taşır. Sen harika bir annesin, ben sana bunun aksini söylemiyorum”  mesajını göndererek kardeşinin gönlünü almaya çalıştı.

Kim Kardashian kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler