Ana SayfaÜnlülerKim Kardashian itiraf etti! Çıplaktım

İlgili Postlar

Kim Kardashian itiraf etti! Çıplaktım

Trump ile görüşme yaptığını söyleyen Kim Kardashian itiraf etti ve “Çıplaktım” dedi. İşte görüşmeden ilginç detay.

Dünyanın yakından takip ettiği yıldız isim Kim Kardashian itiraf ile dünya gündemine damga vurdu. Cezaevinde yatan bir büyükannenin affı için Amerika Birleşik Devleti başkanı Donald Trump ile görüşme yaptığı bilinse de Kim Kardashian itirafında görüşme sırasında çıplak olduğunu söyledi.

Kim Kardashian çırılçıplak poz verdi, ortalık karıştı!

Büyükannesi ömür boyu hapis cezası almıştı!

Ömür boyu hapis cezası alan ve uzun zamandan beri cezaevinde bulunan büyükannesi için af istemek için Donald Trump ile görüşmek için talepte bulunan Kim Kardashian’ın bu talebi ile ilgili başkanın kendisine geri dönüş yaptığı ve ikilinin telefonda görüştüğü öğrenildi. Bu sırada çıplak olduğunu söyleyen Kim Kardashian bu anları şöyle anlattı; ”Donald Trump beni aradığında Steven Klein’ın fotoğraf çekimindeydim. Eğer Steven Klein’ı tanıyorsanız nasıl fotoğraflar çektiğini bilirsiniz. Çıplaktım ve telefonum çaldı. Hemen üstüme bir şeyler alıp telefonu açtım” dedi.

“Daha güzel şeylerin olacağından eminim”

”Görüşmenin en başında ilk söylediğim şey ‘İnanamıyorum gerçekten başkanın çalışma ofisindeyiz!’ demek oldu. Başkan Trump ile görüşmemizden oldukça umutluyum. Başkan hakkında söyleyebileceğim kötü bir şey yok. Daha güzel şeylerin olacağından eminim” diyen yıldız, çıplak olduğunu söylemesi ile birlikte dünyanın bu olayı konuşmasını sağladı. Donald Trump cephesinden bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler