Ana SayfaÜnlülerCeren Hindistan eşi ile yaşadıklarını anlattı: Dört arabasını çizdim!

İlgili Postlar

Ceren Hindistan eşi ile yaşadıklarını anlattı: Dört arabasını çizdim!

2. Sayfa programına konuk olan Ceren Hindistan eşi ile yaşadıklarını anlattı. İşte programdan önemli bölümler.

İş adamı Ümit Aslan’la yaşadığı ilişkideki sorunlar ve kızının sağlık sorunları nedeniyle Türkiye’nin gündeminde yer alan Ceren Hindistan eşi ile yaşadıklarını anlattı. Katıldığı televizyon programında detaylı açıklamaları ile merak edilen soruları yanıtlayan ünlü isim, açıklamaları ile dikkat çekti.

Ceren Hindistan kızı için yapılan yorumlara ateş püskürdü!

Ceren Hindistan eşi ile yaşadıklarını anlattı! İşte yaşananlar!

Evde yiyecek bir şey bulamadığı ve hamile olduğu bir gece çok zorlandığını söyleyen ünlü isim, eşinin bu durumdayken barbekü partisine gitmesine çok sinirlendiğini söyledi. Eşini aradığını belirten Ceren Hindistan, “Eve gelip beni doyuracaksın’ dedim. Sonra elimde anahtarla galeriye gittim. Dört tane arabayı çizdim. Sonra 1 ay otelde kaldım. Elinde silahla geldi, ‘Antalya’yı terk edeceksin’ dedi. Arkadaşlarımın isimleriyle otele girdim beni bulamasın diye.” dedi.

Ceren Hindistan’dan yatak pozu!

“Dayak yedim!”

Hamilelik döneminde dahi eşinin kendisine 7-8 defa dayak attığını söyleyen oyuncu eşinin bunu kasıtlı olarak yaptığını ve çocuğunun düşmesini istediğini söyledi. “Yerlerde sürüklenerek dayak yedim. Karakola gitmeyeyim diye elimden çantam, cep telefonum alınarak galeride müdürlük yapan adamın evine kapattılar beni. Sabahın 5’inde kaçtım. Yüzüm tanınmayacak halde… Üstüm başım yırtık…” diyerek zor anlarını anlatan oyuncu, bu anları anlatırken oldukça zorlandı.

Ceren Hindistan kızının saçlarını kazıtırken duygusal anlar yaşadı!

Kızının rahatsızlığını nasıl fark etti?

Kızı Arya’nın yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle hastaneye gittiğini ve burada yapılan incelemelerde kızındaki kitlenin bulunduğunu söyleyen Ceren Hindistan, “Hamilelikten biliyorum ultrason 2-3 dakika sürer bırakırlar. Yarım saat baktılar. Doktor beni başka bir yere yönlendirdi. Yukarıya çıktık. ‘Sabah 08.00 gibi tekrar bakacağız’ dediler. ‘10 cm’lik bir şey görüyorum. Bu çok normal bir şey değil’ dediler. Biz karşı hastanenin hematoloji bölümüne gittik. Ne zaman ki tümörün boyutunu küçülttüler o zaman ameliyatla aldılar.” dedi. Yaşadıklarını basından gizlemeye çalıştığını söyleyen Hindistan, çocuğunun tedavi sürecinde de hep dua ettiğini ve yardım istediğini söyledi.

Ceren Hindistan kimdir?

“Babasını sormuyor!”     

“Babasını hiç sormuyor, benim babama ‘baba’ diyor çünkü. Ben bu adamı havalimanından alıyorum. Arka koltukta Arya ile oturuyor. Alıp onları Polonezköy’e Beykoz’a götürüyorum. Mangal yaptırıyorum. Gezdirip, havalimanına bırakıyorum. Diğer kızınla neden tek bir fotoğrafın yok. O çocuğun suçu, günahı ne?” diyerek çocuğunun babası ile olan ilişkisini de açıklayan oyuncu Ceren Hindistan eşi ile yaşadıklarını anlattı ve sözlerini bu şekilde noktaladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler