Ana SayfaÜnlülerCeren Hindistan, kemoterapi tedavisi öncesi kızının saçlarını kazıttı! O anlar duygulandırdı...

İlgili Postlar

Ceren Hindistan, kemoterapi tedavisi öncesi kızının saçlarını kazıttı! O anlar duygulandırdı…

Ceren Hindistan, kemoterapi tedavisine başlayacak olan minik kızı Arya’nın saçlarını kazıttı. Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Hindistan, herkesi duygulandırdı. İşte detaylar…

Ceren Hindistan’ın kızı Adli Tıp Kurumuna sevk edildi! Mahkemede neler yaşandı?

Ceren Hindistan kızının saçlarını kazıttı

Böbreğinde tümöre rastlanan ve bir hastane tarafından mahkemeye verilen Ceren Hindistan, kızı Arya’nın saçlarını kazıttı. Bu anların videosunu sosyal medya hesabından yayınlayan Hindistan, videoya duygusal ve sitemkar bir not ekledi.

Ceren Hindistan kimdir?

Karnındaki ize “cam çizdi” diyecektim

İki buçuk yaşındaki kızı Arya’nın kemoterapi öncesi saçlarını kazıtan Ceren Hindistan, sosyal medya hesabından paylaştığı videoya “Hiçbir zaman kızımın özelinin basında çıkmasını istemedim. Karnındaki izi gördüğünde ‘anneciğim cam çizdi’ diyecektim. Kanserliyim psikolojisiyle yaşamasın diye bu konuda çok hassasken bir kısmını paylaştırdınız bana. Kendimizi ispatlamak zorunda bırakanlar utansın. Rabbim herkesin evladına sabır versin.” ifadelerini kullandığı bir not ekledi.

Gözyaşları içinde izlendi

Ceren Hindistan’ın bu paylaşımı, izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Takipçileri, paylaşımın altına çok üzgün olduklarını ve geçmiş olsun dileklerini yazdılar.

Ceren Hindistan mahkemelik oldu

Ceren Hindistan, özel bir hastane tarafından kızı Arya’nın kemoterapi tedavisi görmesi gerektiği halde onu hastaneden çıkardığı iddiası ile mahkemeye verilmişti. Geçtiğimiz günlerde görülen duruşmada, Ceren Hindistan’ın avukatları iddiaları reddederek “Bir çocuğun annesinin tedavi sürecini yarım bırakması söz konusu değildir. Kanser tedavisi esnasında ameliyattan önce 4 kür kemoterapi görmüştür. Ameliyat sonucu tümör çıkarılmıştır. Bu süreçten sonra ise ileride kanser riski önlenmesi için kemoterapi ve radyoterapi önerilmiştir. Öngörülen 10 seans radyoterapi sonrasında çocukta ölümcül nitelikte katedral enfeksiyonu görülmesine rağmen bu tedaviye devam edilmiştir. Çocuk bir deri bir kemik kalmıştır. Radyoterapi esnasında da enterit denilen ciddi ishal, bulantı ve kusma oluşmuştur. Bu ölümcül durum karşısında anne yasal haklarını kullanarak Arya’yı hastaneden çıkarmıştır. Küçük Arya’nın tedavisine devam edilmiştir. Çocuk sağlığına kavuşmuştur. Şu anda tedavi gördüğü bir hastane yoktur.”, “Biz hastanenin ihmali olduğunu düşünüyoruz. Şu an da tedaviye son verilmiştir. Tüm raporları ve testleri yapılmıştır. Çocuk sağlıklıdır. Düzenli olarak doktor kontrolleri yapılmaktadır.” şeklinde konuşmuşlardı. Mi,nik Arya, mahkeme tarafından Adli Tıp Kurumu’na sevk edilmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler