Ana SayfaÜnlülerAlişan ile Buse Varol'un muhteşem kına gecesi! Gecede neler yaşandı?

İlgili Postlar

Alişan ile Buse Varol’un muhteşem kına gecesi! Gecede neler yaşandı?

Ünlüler arasında müzmin bekarlar arasında sayılan Ünlü Sanatçı Alişan, sonunda muradına eriyor. Nişanlısı Buse Varol ile nikah masasına oturmaya çok az kaldı. Mutlu çift, aşkları ile son dönemde çok gündem olmuşlardı. Nasıl bir düğün olacağı ise hayranları tarafından merak konusu. Şimdi ise görkemli Kına gecesi ile gündemdeler…

Evlenmeye gün sayan Alişan ve Buse Varol imam nikahı mı kıydı?

Dostları İle Muhteşem Kına Gecesi

Şarkıcı Alişan ile Pazar günü Çırağan Sarayı’nda nikah masasına oturacak olan oyuncu Buse Varol, dün akşam kına gecesi düzenledi. Görkemli bir gece ile mutluluklarını dostları ile paylaştılar. Gayrettepe Sürmeli Otel’de gerçekleşen kına gecesine gelin ve damat tarafının yanı sıra Çağla Şikel, Amine Gülşe ve Buse Terim gibi birçok ünlü  isimler katıldı. Buse Varol’un kına gecesi yaptığı saatlerde Alişan’da erkek arkadaşlarıyla Arnavutköy Eftelya Balık’ta yemek yedi. Yemek sonrası erkek tarafıyla birlikte kınayı basan Alişan, Kenan Doğulu’nun ‘Güzeller İçinden’ şarkısıyla salona giriş ile sürpriz yaptı. Konuklar tarafında da girişi alkışlarla karşılandı ve çok beğenildi.

AliŞan Kimdir?

Alişan İle Buse Varol’un Nikah Şahidi Cumhurbaşkanı Erdoğan Olacak!

Alişan ve Buse Varol, karşılıklı göbek atarak halay çekti. Eğlenceli gecede mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Bir ara davulu eline alan Alişan çaldı Buse oynadı. Konuklarında eğlenceli saatler geçirdi. Alişan’ın nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan yapacak.

Buse Varol Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler