Ana SayfaÜnlülerEvlenmeye gün sayan Alişan ve Buse Varol imam nikahı mı kıydı?

İlgili Postlar

Evlenmeye gün sayan Alişan ve Buse Varol imam nikahı mı kıydı?

Alişan ve Buse Varol çiftinden nikah haberi geldi. Nihat Hatipoğlu ile bir araya gelen ünlü çift, imam nikahı mı kıydı? Alişan, merak edilen sorunun yanıtını verdi. Detaylar haberimizde…

Alişan ve Buse Varol’un düğün davetiyesi ortaya çıktı!

Alişan ve Buse Varol imam nikahı mı kıydı?

Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan düğün törenlerinde nikah masasına oturacak olan Alişan ve Buse Varol çifti, bugün Nihat Hatipoğlu ile bir araya geldi. Ünlü çiftin, Nihat Hatipoğlu ile olan görüşmesinde bir fotoğraf karesi medyaya sızdı. Alişan ve Buse Varol’un bu buluşmada Nihat Hatipoğlu tarafından imam nikahı kıyıldığı iddia edildi.

Alişan kimdir?

Sadece sohbet ettik

İmam nikahı iddiaları hakkında açıklama yapan Alişan, “Sadece buluşup sohbet ettik. İmam nikahı bugün gün içinde kıyılacak.” dedi.

Buse Varol kimdir?

Fotoğraftaki detaylar kafa karıştırdı

Ancak, Alişan’ın açıklaması yine de kafa karıştırdı. Ortaya çıkan fotoğrafta Buse Varol’un başının örtülü olması ve Nihat Hatipoğlu’nun önündeki sehpanın üstünde kağıt ve kalem yer alması akıllara soru işareti getirdi.

Nihat Hatipoğlu kimdir?

İşte Nihat Hatipoğlu’nun Alişan ve Buse Varol çifti ile buluşmasından ortaya çıkan fotoğraf karesi

Alişan ve Buse Varol çifti, altı Mayıs Pazar akşamı Swissotel’de gerçekleşecek muhteşem bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirecek. Şu sıralar evlenmek için adeta gün sayan mutlu çiftin düğün hazırlıkları tam gaz devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler