Ana SayfaÜnlülerSavcılık' tan Cem Yılmaz'a Kötü Haber!

İlgili Postlar

Savcılık’ tan Cem Yılmaz’a Kötü Haber!

Senaryosunu usta komedyen Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği ve Ozan Güven’le baş rolü üstlendikleri Arif V 216 filmi 5 Ocak tarihinde izleyicisiyle buluşmuştu. Arif V 216 filminin 1 haftada izlenme sayısı rekor seviyelerde yer alması, çok konuşulanlar arasında yer almıştı. Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla iddialı bir şekilde seyircisinin karşısına geçen Arif V 216, tüm zamanların Ocak ayında en iyi açılış yapan film başarısına ulaştı. Şimdi ise Arif V 216 filmi ile Cem Yılmaz’ın  savcılıkla başı dertte. İşte Detaylar…

“Arif V 216’ya kötü diyenlerin ruh sağlığını gözden geçirmesi gerekiyor”

Cem Yılmaz “Kural’dan” Şikayetçi Olmuştu…

Ekranların Ünlü Komedyeni Cem Yılmaz, Arif V216 filmi ile çok konuşulmuştu. Beğenmeyenlerin yanı sıra, beğenen kişi sayısı epey fazlaydı. Filmin başarısı ile mutluluk yaşayan Cem Yılmaz,  Prof. Dr. Orhan Kuralın şikayeti ile moreli bozuldu. Prof. Dr. Orhan Kural, Cem Yılmaz’ın son filmi ‘Arif V 216’da yer alan bir sahnede sigara içerek, sigara yasağını ihlal ettiği ve özendirdiği gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Bu olay üzerine çok sinirlenen Cem Yılmaz da Kural’dan şikâyetçi olmuştu. Peki Soruşturmada ne karar çıktı?

Cem Yılmaz Kimdir?

Cem Yılmaz’ın Başlattığı Soruşturma, Takipsizlik Kararı İle Sonuçlandı…

Duyumlara göre Cem Yılmaz, şikayet dilekçesinde iddiaların iftira niteliği taşıdığını, şeref ve saygınlığının zedelendiğini belirterek Prof. Dr. Orhan Kural’ın cezalandırılmasını istedi. Savcılık, Yılmaz’ın şikâyeti sonrası başlatılan soruşturmayı takipsizlik kararıyla sonuçlandırdı. Kararda, Kural’ın şikâyet etme hakkını kullandığı belirtilerek, sözlerinin kaba ve sert olduğu, eleştiri niteliğinde kaldığı kaydedildi. Cem Yılmaz ise bu karardan hiç memnun kalmadı. Sonuç beklediği şekilde sonuçlanmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler