Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil'in nişanında olay çıkaran Nur Yerlitaş'a yanıt geldi! Kalitesiz, üslupsuz...

İlgili Postlar

Seren Serengil’in nişanında olay çıkaran Nur Yerlitaş’a yanıt geldi! Kalitesiz, üslupsuz…

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in geçtiğimiz günlerde gerçekleşen nişan töreninde olay çıkaran Nur Yerlitaş’a Gülşah Saraçoğlu’ndan yanıt geldi. Yerlitaş’ın “O terzi karı” şeklinde hitapta bulunduğu Gülşah Saraçoğlu, Nur Yerlitaş’a yanıt verdi. Detaylar haberimizde…

Seren Serengil’le nişanlanan Yaşar İpek, çirkin el hareketiyle şaşkınlık yaşattı!

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in nişanında olay

Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, geçtiğimiz Pazar akşamı Şile’deki Casa Lavanda’da 200 kişilik davetlinin katılımı ile gerçekleşen törenle evlilik yolunda ilk resmi adımı attı ve nişan yüzüklerini taktı. Nişanın yankıları hala daha devam ediyor.

Nur Yerlitaş kimdir?

Nur Yerlitaş’tan “O terzi karı” çıkışı

Nişana katılan davetliler arasında yer alan Nur Yerlitaş, olay sözlere imza atmıştı. Yerlitaş, ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu’nu görünce, Seda Sayan’ın eski, Deniz Seki’nin yeni sevilisi Murat Karabova’ya “Ben sana demedim mi, beni o terzi karıyla aynı masaya oturtma!” diye çıkışmıştı.

Gülşah Saraçoğlu’ndan Nur Yerlitaş’a yanıt geldi

Gülşah Saraçoğlu, Nur Yerlitaş’ın çıkışına sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yanıt verdi. İşte Gülşah Saraçoğlu’nun Nur Yerlitaş’a yanıtı:

Böylesine bir açıklama yapmak zorunda olduğum için çok üzgünüm. Herkes gibi o görüntüleri ben de izledim. Böylesine kalitesiz, üslupsuz ve asla tarzım olmayan bir haberin içinde adımın dönmesinden son derece rahatsızım. Eğer benden böyle bir karşı cevap bekliyorsanız zaten alamazsınız. Çünkü benim duruşum ve şeklim bu değil. Herkes kendisine yakışanı yapar biliyorsunuz. Ben sevgi ve sabırla karşılamaya çalıştıkça; bazen geri dönüşleri böyle tatsız olabiliyor.

Şu kadarını söyleyebilirim ki, hiçbir zaman hiç kimsenin sınırlarımı ihlal etmesine müsaade etmedim. Böyle bir saygısızlığı, böyle bir terbiyesizliği de kabul etmiyorum. Bana yazdığınız yüzlerce mesaj için de size çok teşekkür ediyorum. Bir açıklama beklediğiniz için bunu söylemek istedim. Karşı bir cevap vermeyeceğim.

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in geçtiğimiz günlerde gerçekleşen nişan töreni son derece olaylı oldu. Olayların nişan öncesinde görümce ve kayınvalidenin katılmaması haberleri ile başladığı nişan, sonrasında da etkilerini devam ettiriyor. Son olarak, Nur Yerlitaş ve Gülşah Saraçoğlu tartışması olay yarattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler