Ana SayfaÜnlülerKenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, aşkta kazanmaya devam ediyor!

İlgili Postlar

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, aşkta kazanmaya devam ediyor!

Son dönemde evlilikleriyle çok konuşulan ünlü çift, mutluluk pozları ile gündemde yer alıyorlar. Düğün süresince gündemden hiç düşmeyen ünlü ikili, yer aldığı işlerden çok, çiftin reklam filmi rolü çok konuşuluyor. Firmaların gözdesi haline gelen ünlü çift, birçok reklam teklifi almaya devam ediyor. Aldığı paralar ise dudak uçuklatıyor. İşte detaylar…

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal’ı mekana almadılar!

Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal Çifti Firmaların Gözdesi Oldu!

Düğünleriyle çok konuşulan gündem olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, firmaların gözdesi oldu. Ekranların aranan çiftleri arasında yer alan ünlü ikili, bu işi sevdi. Reklam filmlerinde çiçeği burnunda evlileri oynatmak isteyen onlarca firma, bunun için de kesenin ağzını açtı. Duyumlara göre Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, gelen teklifler arasında bir beyaz eşya markasına ‘Evet’ dedi. Kenan İmirzalıoğlu’nun bir buçuk milyon dolar karşılığında geçen yıldan itibaren reklamlarında oynadığı Vestel’le anlaşan ikili için ‘evli çift’ senaryosu yazıldı.

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Çiftin Reklam Filmi Ücreti Dudak Uçuklatıyor!

Reklam filminin ilk kısmı geçtiğimiz günlerde ekranda yer aldı. Kenan İmirzalıoğlu, parmağına evlilik alyansını takıp ‘değişim’ temasıyla mutfağa girip yemek yaptı. Bir süre yayında kalacak reklam filminden sonra Sinem Kobal’ın oynadığı reklam filmi de ekrana gelecek. Senaryosu gizli tutulan proje ise merak konusu. Senaryosu gizli tutulan reklam için çiftin, 7 milyon lira aldığı duyumlar  arasında. Aldığı ücretler ise çok konuşulacağa benziyor. Hayranları ise duruma Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal aşkı para basıyor şeklinde söylentilerde bulunuyor.

Sinem Kobal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler