Ana SayfaÜnlülerYasak Aşk iflas getirdi! Kibariye eşinin ihanete ne diyecek?

İlgili Postlar

Yasak Aşk iflas getirdi! Kibariye eşinin ihanete ne diyecek?

Ünlü şarkıcı Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık hakkında inanılmaz iddialar gündeme geldi. Küçükbalçık’ın sahibi olduğu şirketin uzun süredir çalışanlarına maaş ödemesi yapmadığı ve eşi Kibariye’nin ismini kullanarak piyasada güven sağlayarak birçok şirkete ve bankalara borçlandığı iddia ediliyor. Ayrıca, Ali Küçükbalçık’ın servetini yasak aşk yaşadığı bir kadınla tükettiği de iddialar arasında. Detaylar haberimizde…

Kibariye’nin kızının “rızam var” sözlerine Bakanlık itiraz etti. Serbest kalan sevgilisine hapis istemi!

Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık iflas bayrağını çekti mi?

1999 yılında müzik dünyasının en saf kalpli ve temiz yürekli isimlerinden Kibariye ile evlenen Ali Küçükbalçık hakkında şaşırtan iddialar konuşuldu. Bir turizm şirketi ve bir döner markası zincirinin sahini olan Ali Küçükbalçık’ın, şirketinde çalışan personeline uzun süredir maaş ödemesi yapmadığı, Kibariye’nin ismini vererek piyasadaki şirketlerin güvenini kazanarak karşılıksız çek yazdığı ve bankalara yüklü miktarda borçlandığı iddia edildi. Ali Küçükbalçık’ın, bankalara yaklaşık 10 milyon lira borcu olduğu iddia ediliyor.

Kibariye kimdir?

Tehdit mesajları

İddialara göre; Ali Küçükbalçık, hak ettikleri maaş ve tazminatı isteyen personeline tehdit içerikli mesajlar atı. Çalışanlar, bunun üzerine savcılığa gideren Küçükbalçık’tan şikayetçi oldu.

Yasak aşk iflasa sürükledi

Kibariye ile 1999 yılında evlenen Ali Küçükbalçık’ın Lübnan asıllı bir kadınla yasak aşk yaşadığı ve bu kadınla birlikte Kıbrıs’taki kumarhanelerde kumar oynayarak servetini harcadığı iddia ediliyor.

Daha önce de aşk iddialarıyla gündemdeydi

Ali Küçükbalçık daha önce de aldatma iddiaları ile gündeme gelmişti. 2017 yılında Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’yi dinlemeye bir gece kulübüne gitmiş, burada iki genç kadınla birlikte bulunduğu iddia edilmişti. Küçükbalık, mekanda basın mensuplarının olduğunu öğrenince büyük panik yaşamış ve mekan görevlileri ile tartıştı iddialarıyla gündeme gelmişti.

Hem tatil, hem kumar, hem aşk

Kibariye’nin eşi, 2014 Ağustos ayında da Yunan Adası Mikonos’a giderek bir hafta tatil yaptığı ve sarışın bir güzelle birlikte tatil yaptığı iddia edilmişti. Hatta, aynı yerde olan bir Türk turist tarafından görüntülenmişti.

Müzik dünyasının değerli seslerinden 57 yaşındaki ünlü şarkıcı Kibariye, 37 yaşındaki Ali Küçükbalçık ile 1999 yılında nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift, zaman zaman Ali Küçükbalçık nedeni ile aldatma iddiaları ile gündeme gelmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler