Ana SayfaÜnlülerKuşum Aydın tanınmayacak halde! Nasıl bu kadar zayıfladı?

İlgili Postlar

Kuşum Aydın tanınmayacak halde! Nasıl bu kadar zayıfladı?

Kuşum Aydın o kadar değişti ki, görenler tanımakta zorluk çekiyor. Eski kilolu halinden eser kalmayan Kuşum Aydın’ın nasıl zayıfladığı, bu kadar kiloyu nasıl verdiği merak ediliyor. Mide ameliyatı olduğu iddiaları gündeme gelen Aydın, ameliyat olmadığını ifade ederek nasıl zayıfladığını kendisi anlattı. Detaylar haberimizde…

Kuşum Aydın verdi veriştirdi: Program sunmak Hülya Avşar’a mı kaldı?

Kuşum Aydın mide ameliyatı mı oldu?

Sahnelerden Kuşum Aydın olarak tanığımız Aydın Uğurlar, fazla kilolarından kurtuldu. Eski kilolu halinden eser kalmayan Kuşum Aydın mide ameliyatı olduğu iddiaları ile gündeme gelmişti. Ancak, o iddiaları yalanladı.

Aydın Uğurlular kimdir?

Kuşum Aydın nasıl zayıfladı?

Mide küçültme ameliyatı olmadığını belirten Kuşum Aydın, nasıl zayıfladığını “Sanatçı dostlarımın birçoğu kilo vermek için tüp mide ameliyatı oluyor ama ben buna karşı olduğum için sporla kilo vermeye başladım. Her gün düzenli olarak spor yapıyorum. Sevenlerimin karşısına yepyeni ve fit görüntümle çıkacağım. Ben tüp mide değil spor mideden yanayım. Gelecek yaza da baklavalarımı görebilirsiniz.” şeklinde anlattı.

Kuşum Aydın yaza iddialı şarkısı ile giriş yapacak

Ramazan ayından sonra müzik hayatına hızlı bir dönüş yapacağını söyleyen Kuşum Aydın, bu yazın her yerde dinlenecek olan şarkısı ile geldiğini belirtti ve “Birçok şarkı arasından beni doğru yansıtan şarkıyı bulduğuma inanıyorum. Bu yaz her yerde benim şarkımı dinleyeceksiniz. Bu yaz benim için çok hareketli geçecek. Yeni yayın döneminde de ekranlara dönmeyi planlıyorum.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler