Ana SayfaÜnlülerHande Ataizi, evliliğinin detaylarını ve boşanma nedenlerini anlattı. Boşandığı için pişman mı...

İlgili Postlar

Hande Ataizi, evliliğinin detaylarını ve boşanma nedenlerini anlattı. Boşandığı için pişman mı oldu?

Hande Ataizi, evliliğinde yaşadıklarını ve boşanma nedenlerini, boşanma sürecinde yaşadıklarını anlattı. “Benjamin Çarşamba günleri eve geliyor, yemek yapıyor. Bu tabloyu görünce bazen keşke ayrılmasaydım diyorum.” diyen Hande Ataizi, boşandığı için pişman mı oldu? Detaylar haberimizde…

Hande Ataizi, kocasına 5 günde iki defa boşanma davası açtı!

Hande Ataizi neden boşandı?

Oğlu Leon’un babası ve altı yıllık eşi Benjamin Harvey ile boşanan Hande Ataizi, konuk olarak katıldığı bir programda evliliğine ve boşanmasına dair samimi açıklamalarda bulundu. Hande Ataizi, evlilik hakkında “Ailenin verdiği huzur çok güzel. Onu kaybetmekte aslında iyi bir şey değil. Onun için ben de Benjamin’den ayrılırken çok düşündüm. Bizim arkadaş olma durumunda, beraber gülüp eğlenmede sorun vardı. Onunla iletişim kuramadık. Ben belki daha farklı bir şey olsun istedim.” dedi.

Hande Ataizi kimdir?

Türk tipi erkek bana uygun

Tipik Türk erkeği modelinin kendisine daha çok hitap ettiğini belirten Hande Ataizi, “Daha Türk tipi belki bir erkek modeli yani daha sahip çıkan. Paramı kazanıyorum ama “Olsun be aşkım, ben varım arkanda. Senin hiçbir şeye ihtiyacın yok” gibi bir cümleyi duyamadım. Alman usulü de bir yere kadar. Kadına erkek rolleri karıştırmamak gerek; kadın kadın olarak kalacak erkekte erkek haklarına sahip olacak. Ama Benjamin bana bu zamana kadar hiç kimsenin vermediği en değerli şeyi verdi, Leon’u.” dedi.

Boşandığını pişman mı oldu?

Boşandığı eşi hakkında “Birbirimizi çözemedik ama bir daha dünyaya gelsem yine Benjamin’le evlenirim.” diyen Hande Ataizi, ”Çarşamba günleri eve geliyor, yemek yapıyor. Evcilik gibi. Bu tabloyu görünce bazen keşke ayrılmasaydım diyorum.” diye konuştu.

Leon bana iyi geldi

Anne olmanın kendisine kattıklarından söz eden Ataizi “Ben hafif şuursuz bir insanım ama sorumluluklarıma da bağlıyım. Mesela çok iyi bir anne oldum. Leon, benim daha yumuşak bir insan olmamı sağladı. Doğru yaşta çocuk sahibi oldum.” dedi.

27 yaşındayken babam intihar etti

Kendi çocukluğundan da söz eden Hande Ataizi, “Annem ve babam ben 2,5 yaşındayken ayrıldı. Babamı bir ya da iki kez gördüm. Ben çok küçükken babam dini bir tarikata giriyor. Annem, 2. kez evleniyor. Annemin ikinci eşine ‘baba’ dedim. Ben 27 yaşındayken babam intihar etti. İsyan etmedim ama ihmal edildiğimi düşündüm.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler