Ana SayfaÜnlülerCeren Hindistan Kızına Yapılan Yorumlara Ateş Püskürdü!

İlgili Postlar

Ceren Hindistan Kızına Yapılan Yorumlara Ateş Püskürdü!

Ceren Hindistan kızına yapılan yorumlara ateş püskürdü! Hindistan, kızı Arya hakkında yapılan yorumlar karşısında daha fazla dayanamadı. Mahkemeye gideceğini ifade eden Ceren Hindistan’ın olay yaratan paylaşımı haberimizde…

Ceren Hindistan’dan Yatak Odası Pozu

Ceren Hindistan açtı ağzını, yumdu gözünü

Son dönemlerde kızı Arya’nın tedavisini yaptırmadığı iddiası ile özel bir hastane tarafından mahkemeye verildiği haberleri ile gündemde olan eski manken Ceren Hindistan açtı ağzını yumdu gözünü. Ceren Hindistan, kızı hakkında yapılan olumsuz yorumlara sert tepki verdi.

Ceren Hindistan kimdir?

Arya’ma laf edecek olursanız…

Ceren Hindistan, kızı Arya’ya sosyal medyada yapılan olumsuz yorumlar karşısında çok öfkelendi. Hesabından bir paylaşım yapan Hindistan, geri adım atmayacağını vurgulayarak “Pişmanlıktan geberse de bende geri dönüş yok. Kimse ‘Affedin, büyüklük sizde kalsın’ yazmasın. Sert kayaya tosladı. Diğer hadsizlere ders olsun. Ben bana yazılana takılmadım hiç. Sil-engelle yaparım, defolur gider. Arya’ma laf edecek olursanız o zaman asrın hatasını yaparsınız.” diye yazdı.

Tedavi sürecini yarım bırakması söz konusu değildir

Ceren Hindistan, geçtiğimiz aylarda kızı Arya’nın hastalığını tedavi ettirmediği iddiası ile gündeme gelmişti. Bir özel hastane tarafından mahkemeye verilen Ceren Hindistan’ın avukatı Can Özede, mahkemede “Bir çocuğun annesinin tedavi sürecini yarım bırakması söz konusu değildir. Kanser tedavisi esnasında ameliyattan önce 4 kür kemoterapi görmüştür. Ameliyat sonucu tümör çıkarılmıştır. Bu süreçten sonra ise ileride kanser riski önlenmesi için kemoterapi ve radyoterapi önerilmiştir. Öngörülen 10 seans radyoterapi sonrasında çocukta ölümcül nitelikte katedral enfeksiyonu görülmesine rağmen bu tedaviye devam edilmiştir. Çocuk bir deri bir kemik kalmıştır. Radyoterapi esnasında da enterit denilen ciddi ishal, bulantı ve kusma oluşmuştur. Bu ölümcül durum karşısında anne yasal haklarını kullanarak Arya’yı hastaneden çıkarmıştır. Küçük Arya’nın tedavisine devam edilmiştir. Çocuk sağlığına kavuşmuştur. Şu anda tedavi gördüğü bir hastane yoktur.” sözleri ile Ceren Hindistan’ı savunmuştu.

Kızının hastalığı nedeniyle zor günler geçiriyor

Eski manken Ceren Hindistan, kızı Arya’yı Ümit Aslan ile olan birlikteliğinden dünyaya getirmişti. Ceren Hindistan, geçtiğimiz aylarda kızına konulan kanser hastalığı teşhisi ile zor günler yaşamaya başladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler