Ana SayfaÜnlülerYıldız Asyalı'nın İğne İpliğe Dönmüş Son Görüntüsü Şaşırttı!

İlgili Postlar

Yıldız Asyalı’nın İğne İpliğe Dönmüş Son Görüntüsü Şaşırttı!

Ünlü Oyuncu Yıldız Asyalı, Yaz tatil için geldiği Bodrum Gümüşlükte,  arkadaş grubu ile eğlenceli vakitler geçiriyor. Sıcakların etkisiyle sık sık denize giren Yıldız Asyalı, aşırı zayıf hali ile görenleri hayrete düşürdü. İşte Detaylar..

Yıldız Asyalı: O benim babam değil!

Zayıf Hali Şok Etkisi Yarattı!

Geçtiğimiz ocak ayında eşinden boşanan bir çocuk annesi Yıldız Asyalı, Bodrum tatiline Gümüşlük’te devam ediyor. Magazinde yer alan haberlere göre, önceki gün arkadaşlarıyla plajda vakit geçiren 37 yaşındaki oyuncu Yıldız Asyalı, aşırı zayıflığıyla herkesin dikkatini çekti.

 

Yıldız Asyalı Zayıf Hali

Beyaz tenli olan ve yanmakdan çekinen Yıldız Asyalı, gölge için kullanılan şemsiyeyi şezlongun başına yatırdı. Bir ara sıcaktan bunalan ve denize giren Yıldız Asyalı’yı, bu hali ile görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

“Sessiz sedasız evliliğimizi bitirdik.”

2015 yılında iş adamı Emre Vatansever ile evlenen Yıldız Asyalı, bu yıl evliliğini bitirme kararı almıştı. Yıldız Asyalı’nın bu evlilikten 1,5 yaşında Ayşe Mira adında bir kızı da var. Yıldız Asyalı “Sessiz sedasız evliliğimizi bitirdik. Anne ve baba olarak kızımızı büyütüyoruz” demişti.

Yıldız Asyalı Kimdir ?

Emre Vatansever Yıldız Asyalı
Emre Vatansever Yıldız Asyalı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler