Magazin Haberleri » Kimdir » Yıldız Asyalı kimdir?

Yıldız Asyalı kimdir?

Yıldız Asyalı kimdir? Yıldız Asyalı nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Burcu nedir? Aslen nereli? Ne iş yapıyor? Nasıl ünlü oldu? Kariyeri boyunca hangi projelerde yer aldı? Yıldız Asyalı kimdir? Yıldız Asyalı ile ilgili merak edilen her şey haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler


Yıldız Asyalı kimdir? Aslen nereli? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi?

Yıldız Asyalı ya da tam ismi ile Yıldız Suna Asyalı, 17 Eylül 1980 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Babası, viyola sanatçısı Ümit Asyalı’dır. Güliz isimli ablası da viyola sanatçısıdır. Babasının müzikle ilgilenmesi ile küçük yaşlarda müziğe karşı ilgi duyan Yıldız Asyalı, henüz beş yaşındayken piyano çalmayı öğrendi.

Yıldız Asyalı’nın burcu nedir?

Yıldız Asyalı’nın burcu, Başak burcudur.

Yıldız Asyalı’nın kariyeri

İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu’nda görev alan Yıldız Asyalı, solist olarak görev yaptı. 12 yaşındayken Nabucco Operası’nda “Kral Ve Ben” müzikalinde, 13 yaşındayken de Sarah Brightman’le İstanbul Devlet Opera ve Bale Orkestrası eşliğinde Lösemili Çocuklar Vakfı yararına düzenlenen konserde yer aldı. Ayrıca, ilkokul 4. sınıftan beri İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Keman Bölümü’nde eğitim alıyor. Yıldız Asyalı, 2005 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarından mezun oldu.

Yıldız Asyalı, ilk ekran deneyimini Kanal D Çocuk Kulübü’nde sunuculuk yaparak yaşadı. Ardından, Eyval Babam dizisinde Ece karakterine hayat verdi. Sonrasında birçok oyunculuk projesinde yer aldı.

Yıldız Asyalı’nın evlilikleri

Yıldız Asyalı, 23 Kasım 2015 tarihinde iş adamı Emre Vatansever ile evlendi ve bu evliliğinden Ayşe Mira ismini verdikleri bir kız çocukları dünyaya geldi. Ancak, 2018 yılında boşandı.

Yıldız Asyalı’nın filmografisi:

2016 – Hazan (Gülşah) (TV Filmi)
2016 – Benim Hikayem (Sinema Filmi)
2015 – Cin Ayet (Sinema Filmi)
2015 – Aşkopat (Sinema Filmi)
2014 – Meleklerin Mucizesi (Beril) (Sinema Filmi)
2014 – Asayiş Berkkemal (Ceyda) (TV Dizisi)
2011 – İnsan Aldandı (TV Dizisi)
2011 – Yaseminli Yuva (Pakize) (TV Dizisi)
2011 – Müziklerin Efendisi (Buse) (TV Dizisi)
2010 – Kanıt (Yeliz) (TV Dizisi)
2009 – Kahve Bahane (Jale) (TV Dizisi)
2009 – Adab-ı Muaşeret (Zeynep) (Sinema Filmi)
2008 – Pulsar (Hazan) (TV Dizisi)
2008 – 2009 – Doludizgin Yıllar (TV Dizisi)
2007 – Şöhret Okulu (TV Dizisi)
2007 – Yasak Elma (Esra) (TV Dizisi)
2006 – Şarkılar Susmasın (TV Dizisi)
2006 – Daha Neler (Pınar) (TV Dizisi)
2006 – Aşkın Dansı – Sevgi Emektir (Saliha) (Sinema Filmi)
2004 – Avrupa Yakası (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)
2003 – 2006 – Hayat Bilgisi (Rüya Şahiner ) (TV Dizisi)
2002 – Yıldızların Altında (Nilgün) (TV Dizisi)
2001 – Çifte Bela (Hakikat) (TV Dizisi)
2000 – Eyvah Kızım Büyüdü (Ece) (TV Dizisi)
1999 – Yılan Hikayesi (Ece) (TV Dizisi)
1998 – Eyvah Babam (Ece) (TV Dizisi)


Müzik ekibi:

2008 – Limon Ağacı (Jenerik Müziği) (TV Dizisi)
2007 – Yasak Elma (Jenerik Müziği) (TV Dizisi)
2000 – Eyvah Kızım Büyüdü (Jenerik Müziği) (TV Dizisi)
1998 – Eyvah Babam (Jenerik Müziği) (TV Dizisi)

Hakkında Nil Derya

Nil Derya

İlginizi Çekebilir

Ferda Kaynar Kimdir?

Ferda Kaynar Kimdir?

“Kuzey Yıldızı” dizisinin oyuncusu Ferda Kaynar kimdir? Ferda Kaynar kaç yaşında? Ferda Kaynar dizileri neler? …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir