Ana SayfaKimdirCemre Kemer kimdir?

İlgili Postlar

Cemre Kemer kimdir?

Cemre Kemer kimdir? Cemre Kemer nerede ve ne zaman dünyaya geldi, aslen nereli, burcu ne, ne iş yapıyor, nasıl ünlü oldu, kariyerindeki çalışmaları nelerdir? Cemre Kemer kimdir? Cemre Kemer hakkında merak edilen her şey haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Cemre Kemer kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli?

Cemre Kemer, 17 Şubat 1985 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Babası İslam Kemer, annesi Şebnem Özberk’tir. Sehle ve Dilan isimli iki de kız kardeşi var. Annesi, aynı zamanda menajerliğini de yapıyor. Cemre Kemer’in anne ve babası boşandı.

Cemre Kemer’in burcu nedir?

17 Şubat günü dünyaya gelen Cemre Kemer’in burcu, Kovadır.

Cemre Kemer’in eğitim hayatı ve kariyeri

Cemre Kemer, Lütfü Banat İlkokulu ve Sedat Simavi İlkokulu’nda, ilkokulun ardından da Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü’nde bale eğitimi aldı ve ortaokul ve liseyi burada okudu. Kemer, Atatürk Kültür Merkezinde Çocuk Ve Gençlik Balesi gurubu ile çeşitli çocuk bale oyunlarında farklı roller aldı.

Cemre Kemer, şan ve piyano dersleri aldı. Aynı zamanda, çeşitli müzik kliplerinde oyuncu olarak bulundu, bazı reklam filmlerinde de oynadı. Kemer, İsmail YK isimli şarkıcının klibinde de yer aldı.

Cemre Kemer, çocukluk yıllarından beri arkadaş olduğu Eren Bakıcı, Gülçin Ergül, Yasemin Yürük ile birlikte 2005 yılında “Hepsi” ismini verdikleri müzik gurubu kurdu. Kemer’in annesi, grubun da menajerliğini yaptı.

Hepsi grubu, bir anda yıldızı parlayarak popüler oldu. Herkes tarafından tanınan Hepsi grubu, birlikte olduğu dönem müzik sektörünün önde gele isimlerinden oldu.

Hepsi grubu, müzik hayatında başarılı adımlar ile ilerlerken, grubun üyelerinden biri olan Gülçin Yenier gruptan ayrılma kararı aldı. Gülçin, müzik kariyerin, solo olarak sürdürme kararı aldı. Bu deprem, grubun dağılmasına neden oldu.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler