Ana SayfaKimdirZeynep Casalini kimdir?

İlgili Postlar

Zeynep Casalini kimdir?

Vegan olduğunu söyleyerek farklı bir yaşam tarzı benimseyen ve dikkat çeken Zeynep Casalini kimdir? İşte Zeynep Casalini ile ilgili detaylar.

Sanatçı bir aileden gelen ve Türkiye’de şarkıcı olarak tanınan Zeynep Casalini, bu yeteneğinin yanı sıra oyunculuk da yapıyor.


Bugün Doğan Ünlüler

Zeynep Casalini kaç yaşında? Zeynep Casalini aslen nereli? Zeynep Casalini burcu ne?

3 Ekim 1970 tarihinde doğan ünlü isim, İstanbullu. Zeynep Casalini’nin burcu ise terazi.

Zeynep Casalini kimdir? Zeynep Casalini şarkıcılığa nasıl başladı?

Deniz Türkali ve Ernesto Casalini’nin kız çocuğu olarak dünyaya gelen Zeynep Casalini, çok küçük bir yaştan itibaren sanata ilgi duydu. AKM’ye 9 yaşında giren sanatçı, daha sonrasında Bilsak Tiyatro Atölyesi’nde görev aldı. Bir süre boyunca tiyatro oyunculuğu yaparak bu alanda iyi bir performans sergileyen Zeynep Casalini, daha sonrasında şarkıcılığa başladı. İtalya’da bir grup ile birlikte çalmaya başladıktan sonra bu alana yönelen ünlü isim, oyunculuktan kopmadı. Gelen projeleri değerlendiren şarkıcı, zaman zaman sahnede ve sinemada performans sergiledi.

İlk albümünde Sinan Akçıl ile birlikte çalışan Zeynep Casalini, ayrıca Sezen Aksu’nun “Duvar” adlı parçasını da söyleyerek tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Zeynep Casalini oyuncu olarak çok az projede yer aldı. Oyuncu en son 2018 yılında ekranlara gelen Gülizar adlı dizide konuk oyuncu olmuştu. Öncesinde ise 1999 yılında Eylül Fırtınası adlı sinema filminde ve 1995 yılında Yer Çekimli Aşklar adlı filmde oynamıştı.

Zeynep Casalini Albümleri

2004 Nihayet

2008 Kim Galip Çıkar

Zeynep Casalini Single’ları

2006 Dokunma Bana DMC

2007 Nilüfer Mess

2009 Unutursun Universal Taxim Edition

2013 Yeter Ki Pasaj Müzik

2015 Yas Uykusu DMC

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler