Ana SayfaDedikoduKim Kardashian ve Kanye West, İtfaiye Erine 100 Bin Dolar Bağışladı!

İlgili Postlar

Kim Kardashian ve Kanye West, İtfaiye Erine 100 Bin Dolar Bağışladı!

Dünyaca ünlü şov yıldızı Kim Kardashian ve eşi Kanye West, son zamanlarda kariyerleri kadar bulundukları yardımlarla da dikkat çekmektedirler. Kim Kardashian ve eşi Kanye West, yangında evini kaybeden itfaiye erine 100 bin dolar bağışta bulundu.

Ünlü komedyen Ellen DeGeneres programında şov yılıdızı Kim Kardashian’ı konuk etti. Her bölümü ülke gündeme damga vuran Ellen Show, bu defa duygusal bir ana sahne oldu.

Evini Kaybeden İtfaiyeciye 100 Bin Dolar Bağışladı

Kim Kardashian ve Kanye West, Güney Kaliforniya’daki Woolsey’de çıkan yangında evlerini kaybeden itfaiyeci Michael Williams ve karısı Lisa ile konuştu. Kim, Kanye West, Yeezy ve Adidas adına, evlerini yeniden inşa etmeye yardım etmek amacıyla çifte 100 bin dolar bağışta bulundu.

 

Gözyaşlarını Tutamadı!

Evlerini kaybeden çiftten Lisa programda yaşadıkları korkunç anları anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı ve Lisa’ya eşi, Ellen ve Kim Kardashian destekte bulundular.

Sürpriz Yaptı!

Ünlü komedyen Ellen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bu itfaiye eri, başka evleri kurtarmaya çalışırken kendi evini kaybetti. Kim Kardashian, kendisine inanılmaz bir sürpriz yaptı.” notunu düştü.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler