Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç yoğun bakımdaki kardeşi için dua istedi

İlgili Postlar

Serdar Ortaç yoğun bakımdaki kardeşi için dua istedi

Serdar Ortaç yoğun bakımdaki kardeşi için dua istedi… Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, bir süredir yoğun bakımda tedavi gören kardeşi için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile takipçilerinden dua istedi. Serdar Ortaç’ın kardeşinin sağlık durumu nasıl? Yoğun bakımdan çıktı mı? Eski sağlığına kavuştu mu? Detaylar haberimizde…

Serdar Ortaç İle Chloe Loughnan Çiftinden Ayrılık İddialarına Son Nokta!

Serdar Ortaç’ın kardeşi yoğun bakımda

Sahnelerin güçlü sesi Serdar Ortaç’ın evli ve çocuk sahibi olan erkek kardeşi Serkan Ortaç, enfeksiyon nedeni ile kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyor. Ortaç, 15 gündür yoğun  bakımda tedavi altında olan kardeşi için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile takipçilerinden dua istedi.

Serdar Ortaç kimdir?

Serdar Ortaç yoğun bakımdaki kardeşi için dua istedi

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Serdar Ortaç, paylaşımında “Değerli hocalarım ne olur dua edin, Allah’ım sen bağışlayansın, sen şifa verensin, küçük kardeşim Serkan’ı bize bağışla yarabbim. Daha 35 yaşında çocuklarına bağışla. Amin. 15 gün sonra bugün gözlerini açtı ama hala solunum cihazına bağlı, yoğun bakımdan çıkması için dua edin ne olur.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Chloe Loughnan kimdir?

Kötü günler var ama karım iyi Allah’a şükür

Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan da geçtiğimiz aylarda Amerika’da trafik kazası geçirmişti. Zor günler yaşayan Ortaç, eşine kavuşmak için gün sayarken kardeşinden gelen hastalık haberi ile adeta yıkıldı. Ortaç, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “Mutluyum arkadaşlar, karım sağ salim geldi. Ama benim şansızlığım kardeşim Serkan rahatsız ve hastanede. Kötü günler var ama karım iyi Allah’a şükür. Hanımım çok ucuz atlattı ve iyi şükürler olsun. Allah beni seviyor.” diye konuşmuştu. Serdar Ortaç, şimdilerde kardeşi için dua istiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler