Ana SayfaÜnlülerEce Erken Demet Akalın'a Karşı Atağa Geçti!

İlgili Postlar

Ece Erken Demet Akalın’a Karşı Atağa Geçti!

Ece Erken Demet Akalın’a karşı atağa geçti! Geçtiğimiz haftanın Ece Erken’in Demet Akalın’la olan özel yazışmalarını canlı yayında ifşa etmesi üzerine ünlü şarkıcı tedbir kararı çıkarttırmıştı. Söylemezsem Olmaz programında Ece Erken’in açıklamalarının üzerine çıkan karara karşılık ünlü sunucu da atağa geçti. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Ece Erken’den Annesi Vefat Eden Hande Erçel’e Duygusal Mesaj…

Ece Erken Demet Akalın’a karşı atağa geçti!

Ece Erken Demet Akalın’a karşı atağa geçti! Geçtiğimiz hafta yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Ece Erken, Demet Akalın’ın mahkemelik olduğu eski eşi Serkan uçar ve ailesi hakkında bir çok laf söyledikten sonra sosyal medyadan takibe alıp dostça mesajlaşmasını ağır sözlerle eleştirmişti.

Ece Erken’in kendisi ile olan özel yazışmalarını canlı yayında ifşa etmesi üzerine harekete geçen Demet Akalın, bir saat içinde Erken hakkında tedbir kararı çıkarttırmıştı.

Demet Akalın’ın kendisi hakkında çıkartıldığı tedbir kararının ardından boş durmayan Ece Erken, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderi ile bombayı patlattı.

Ece Erken'den Demet Akalın'a karşı atak geldi.
Ece Erken’den Demet Akalın’a karşı atak geldi.

Ece Erken kimdir?

Bugün malum şahsa karşı susturma kararı aldırdık

Hesabından paylaştığı bir fotoğrafta Demet Akalın’ın hakkında çıkarttığı tedbir kararını ekleyen ünlü sunucu Ece Erken, altına şu notu düştü:

“Adalet evet hepimiz için, bazılarımız karşı tarafın söyleyeceği doğrulardan kaçmak için! Bazılarımız bu kadar kolay alınabileceğini ispatlamak için, bazılarımız da gerçekten şiddetten korunmak adına alır bu önemli kararı. Dileğim sadece gerçek şiddet mağdurlarının yararlanması… Biliyorsunuz biz susturulduk, hakkımızda yorumlara cevap verildi. İşte ona istinaden avukatım, aile dostum Esennur Ezgi bugün susturma kararını aldı malum şahsa karşı.. Beni susturup yorumlara hakkımda cevap vermek öyle kolay olmamalı.. Esennur Ezgi daha yeni başlıyor..

Bu kararı GERÇEK ŞİDDET MAĞDURLARININ alması için dikkat çekmek amaçlı ne gerekirse yapacağız

ÖNEMLİ NOT; Biz karşı tarafın bize cevap vermesini bekledik, sıramızı bekledik, dosyamız öne alınmadı, kimsenin hakkını yemedik, cep telefonundan tebliğ etmedik ve bu kararın sadece GERÇEK ŞİDDET MAĞDURLARININ alması için dikkat çekmek amaçlı ne gerekirse yapacağız.”

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler