Ana SayfaKimdirChloe Loughnan kimdir?

İlgili Postlar

Chloe Loughnan kimdir?

Serdar Ortaç’ın eşi olan Chloe Loughnan kimdir? hakkında merak edilenler aslen nereli, kaç yaşında olduğu memleketi gibi merak ettiğiniz soruların cevabı Yakışıklı popçu Serdar Ortaç’ın İrlandalı eşi Chloe Loughnan kimdir? haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Chloe Loughnan aslen nereli? Chloe Loughnan şuan kaç yaşında?  Chloe Loughnan hangi burç?

Chloe Loughnan aslen İrlandalı olan manken şuan 26 yaşında ve oğlak burcudur.

İrlandali ünlüler

Chloe Loughnan Kimdir?

Chloe Loughnan, 1992 yılında İrlanda’nın Cork City’e başlı Blackrock köyünde dünyaya geldi. Annesinin adı Lucy Loughnan, babasının adı ise Jason Loughnan’dır. İrlanda üniversitesi Gazetecilik bölümünü kazanan Chloe Loughnan bir süre burada okuduktan sonra yarıda bıraktı. Üniversitede okuduğu yıllarda Paris’te bulunan bir mankenlik ajansı tarafından modellik teklifi aldı. Daha sonra Fransa’ya giderek modellik üzerine çalışmaya başladı.

Paris’te modellik yaptığı yıllarda 2011 yılında Türkiye’ye gelen Chloe Loughnan, ünlü modacı Cengiz Abazoğlu defilesinde podyuma çıktı. İstanbul’da bulunduğu sırada ünlü pop şarkıcı Serdar Ortaç ile tanıştı ve aşk yaşamaya başladı.

Serdar Ortaç kaza geçiren eşinin yanına neden gitmiyor

Bir süre ciddi bir ilişki yaşadıktan sonra İstanbul’da yaşamaya karar verdi. Serdar Ortaç’ın birçok klibinde yer aldı. Şimdilerde İstanbul’da bir balık restoranı işletmektedir. 2014 yılında ilk oyunculuk tecrübesini yaşayan güzel manken, Kenan Çoban, Hakan Boyav ve Ali Sürmeli gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Beyaz Karanfil isimli televizyon dizisinde Berrak karakterine hayat verdi.

6 Haziran 2014 tarihinde ise uzun süredir aşk yaşadığı ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile dünya evine girdi. Çiftin nikahını Mustafa Sarıgül’ün oğlu Şişli Belediye Başkan Vekili Emir Sarıgül kıydı. 2015 yılında Show Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan sunuculuğunu Ebru Akel’in üstlendiği Bu Tarz Benim isimli moda programında Cemil İpekçi, Umut Aker ve Sibel Arna ile birlikte jüri koltuğunda oturdu.

Dizileri

  • 2014 – Beyaz Karanfil (Berrak) (TV Dizisi)
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler