Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç kaza geçiren eşi Chloe'nin yanına neden gitmiyor?

İlgili Postlar

Serdar Ortaç kaza geçiren eşi Chloe’nin yanına neden gitmiyor?

Serdar Ortaç kaza geçiren eşi Chloe’nin yanına neden gitmiyor? Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Amerika’da motosiklet kazası geçiren eşi Chloe Loughnan’ın yanına neden gitmiyor? Yoksa, Chloe ile aralarında sorun mu var? Serdar Ortaç’ın eşinin yanına gitmemesi ayrılık iddialarına neden oldu. Serdar Ortaç’ın konu hakkındaki açıklaması ne oldu? Detaylar haberimizde…

Serdar Ortaç’dan Boşanma Açıklaması!

Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughna kaza geçirdi

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan, geçtiğimiz günlerde Amerika’da bir arkadaşı ile birlikte bindiği motosiklet ile kaza geçirmişti. Hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Chloe Loughnan, zor günler geçiriyor.

Serdar Ortaç kimdir?

Kıbrıs’ta Serdar Ortaç rüzgarı

Serdar Ortaç, Kıbrıslı hayranları ile bir araya geldi. Kıbrıs’ta unutulmaz bir konsere imza atan Serdar Ortaç, bir araya geldiği basın mensuplarına eşi Chloe Loughnan ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ortaç, “Hastaneden çıktı. Annesi geldi İrlanda’ya götürdü. Şu an turp gibi Allah’a şükür. Ekim ayı benim için kötü geçti. Herkes bir penaltı alır bu da bizim penaltımız.” diye konuştu.

Chloe Loughnan kimdir?

Serdar Ortaç kaza geçiren eşi Chloe’nin yanına neden gitmiyor?

Kaza geçiren eşi Chloe Loughnan’ın yanına gitmemesi ile eleştiri oklarının hedefi olan Serdar Ortaç, konu hakkında yaptığı açıklamada “Millet diyor ki ‘Serdar neden gitmiyor karısının yanına. Boşanıyorlar mı?’ Bir bildiğim var herhalde. Şu an emin ellerde. Doktorlar 8 hafta yatağında kalsın diyor. Gidip kucaklayıp getiremem. Yatıyor, annesi başında.” dedi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Bircan Bali, Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan hakkında “Çok hissedilen bir şey var ki bu evlilik bitmeye çok yakın. Umarım olmaz. Dileğim Serdar Ortaç’ın bir an önce baba olması yönünde. Ama Serdar Ortaç’ın şu rahatlığı ve umursamazlığı bana evliliğin bitme sürecinde olduğunu gösteriyor. Maalesef artık sabrı kalmamış denmişti. Eşinin Amerika Miami’de geçirdiği kaza sonrasında ciddi kırıkları olduğunu söyleyen Serdar Ortaç, bu defa farklı bir açıklama için kameranın karşısına geçti. Şarkıcı, bunları yalanladığı videosunda, kaza geçiren eşinin sağlığına kavuşması için dua ettiğini söyledi…” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler