Ana SayfaDizilerYüzleşme Dizisi 1. Bölüm İlk Fragman Yayınlandı! Kısa Zamanda Büyük Beğeni Topladı!

İlgili Postlar

Yüzleşme Dizisi 1. Bölüm İlk Fragman Yayınlandı! Kısa Zamanda Büyük Beğeni Topladı!

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan yapımcılığını Bülent Turgut’un üstlendiği yeni dizi Yüzleşme çok yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin senaryosunu Altuğ Küçük, İsa Yıldız ve Pelin Karamehmetoğlu ile birlikte kaleme aldı, Yönetmen koltuğunda ise Ömer Faruk Sorak ve Burak Arlıel’in oturuyor. Yüzleşme Dizisi 1. bölüm ilk fragman yayınlandı ve kısa zamanda büyük beğeni topladı.

Yüzleşme Oyuncu Kadrosu

Yüzleşme Dizisi 1. Bölüm İlk Fragman Yayınlandı!

Alanya’da çekimleri devam eden yeni dizinin oyuncu kadrosundaki önemli isimler dikkat çekiyor. Usta oyuncuları bir araya getiren Yüzleşme dizisinin ilginç konusu ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Kanal D’nin merakla beklenen Yüzleşme dizisinin fragmanı büyük  heyecan yarattı. Şimdiden fanları oluşan dizinin yayın tarihi ve hangi gün yayınlanacağı konusunda henüz bir açıklama gelmedi.

Masal isimli esrarengiz bir kadının kasabaya gelmesi her şeyi değiştiriyor. Yayınlanan ilk fragmanda Masal’ın ”İntikam için mezarımdan geri döndüm’ sözleri dikkat çekiyor. İşte Yüzleşme dizisi konusu ve 1. bölüm fragmanı.

Yüzleşme 1. bölüm fragmanı izle..

https://youtu.be/2Sa-i2zRObc

Masal, geçmişte yaşadıklarının intikamını almak üzere Kalender Kasaba’sına gelir. Yıllar sonra ilk kez adım attığı kasabada hiç bir şey eskisi gibi değildir. Masal’ın karşısına çıkan tehlikeler, kasabadaki almak istediği topraklara engel olabilecek mi? Genç kadının kasabaya gelişiyle 15 yıldır saklanan sırları açığa çıkacak mı? Masal, Gonca’nın intikamını alabilecek mi?

 Kanal D’nin Yeni Dizisi Yüzleşme’nin Afişi Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler