Ana SayfaÜnlülerDeniz Seki: Yaşadıklarımı Başkası Yaşasaydı İntihar Ederdi!

İlgili Postlar

Deniz Seki: Yaşadıklarımı Başkası Yaşasaydı İntihar Ederdi!

Deniz Seki: Yaşadıklarımı başkası yaşasaydı intihar ederdi! Bakırköy Cezaevi’nde 2.5 yıl hapis yattıktan sonra müzik hayatına geri dönen Deniz Seki, katıldığı programda hayatıyla ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. Önceki gün yayınlanan “Aslı Şafak’la İşin Aslı” programına konuk olan ünlü şarkıcı, duygusal anlar yaşadı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tün ayrıntılar…

Deniz Seki Sahnesi İle Göz Doldurdu!

Deniz Seki: Yaşadıklarımı başkası yaşasaydı intihar ederdi!

Deniz Seki: Yaşadıklarımı başkası yaşasaydı intihar ederdi! Yaklaşık 2.5 yıl Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nden 2017 yılının Haziran ayında tahliye olan ünlü şarkıcı Deniz Seki, yaşadığı zor günlerin ardından müzik kariyerine kaldığı yerden devam ediyor.

Önceki gün yayınlanan “Aslı Şafak’la İşin Aslı” programına katılan ve çarpıcı açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı Deniz Seki, program sırasında oldukça duygulu anlar yaşadı.

İşte “Yaşadıklarımı başkası yaşasaydı intihar ederdi” diyerek yaşadığı kötü günleri anlatan Deniz Seki’nin anlattıklarından bazı satır başları…

Deniz Seki, önceki gün katıldığı "Aslı Şafak'la İşin Aslı" programında duygusal anlar yaşadı.
Deniz Seki, önceki gün katıldığı “Aslı Şafak’la İşin Aslı” programında duygusal anlar yaşadı.

Deniz Seki kimdir?

Başıma talihsiz şeyler gelince içimdeki çocukla hayatta kaldım

-6 yaşında bir fotoğrafım var küçük Deniz Seki’nin yüreğinde. Gözümü kapattığım zaman gözümün önüne geliyor o bana yaşam sevinci veriyor. İçindeki çocuğu koruduğun zaman hayat sana ne kadar zorluk yaşatırsa yaşatsın sen ona sarılıp kendini hatırlayıp başka bir boyuta erişiyorsun. Ben böyle yaşadım başıma gelen zorluklardan sonra. Başıma talihsiz şeyler gelince içimdeki çocuk gözümü kapattığım zaman gözümün önüne geldi. Onunla hayattayım.

Hüzünlü bir hayat hikayem olsa da son derece eğlenceli bir kadınım

-Ben son derece hüzünlü bir hayat hikayem olsa da son derece de eğlenceli bir kadınım. O kız çocuğuna borçluyum. Hayatın bana getirdiği negatiflikleri pozitife çevirmeyi varsaydım öyle ayaktayım. Başka türlü benim yaşadıklarımı başkası yaşasaydı intihar ederdi.

Çok sevilen bir kadınmışım onu öğrendim

-Ben çok sevilen bir kadınmışım onu öğrendim. İnsan yaşadığı bulunduğu her mekanı kendi tınısına göre aydınlatıyor. Kendi varlığıyla aydınlatıyor. Oranın güneşi de oluyor kabusu da oluyor. Masa örtülerinden duvar kağıdı yapıp aile fotoğrafları astığı zaman başka bir şey oluyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler