Ana SayfaÜnlülerEmre Aşık Eşinin Görüntüleri ile İlgili İlk Defa Konuştu!

İlgili Postlar

Emre Aşık Eşinin Görüntüleri ile İlgili İlk Defa Konuştu!

Emre Aşık eşinin görüntüleri ile ilgili ilk defa konuştu! Geçtiğimiz hafta sarmaş dolaş bir erkekle eğlenirken görüntülenen Emre Aşık’ın eşi Yağmur Aşık, magazin gündeminde oldukça konuşulmuştu. Yağmur Aşık’ın bir gece kulübünde çekilen olay görüntülerinin ardından eski milli futbolcu Emre Aşık’tan beklene açıklama geldi. Emre Aşık, eşi Yağmur Aşık ve Mustafa isimli erkek arkadaşının sarmaş dolaş görüntüleri hakkında neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Emre Aşık’ın Eşi Sarmaş Dolaş Bir Erkekle Yakalandı!

Emre Aşık eşinin görüntüleri ile ilgili ilk defa konuştu!

Emre Aşık eşinin görüntüleri ile ilgili ilk defa konuştu! Geçtiğimiz hafta magazin gündeminde bomba etkisi yaratan eski milli futbolcu Emre Aşık’ın eşi Yağmur Aşık’ın bir erkekle sarmaş dolaş eğlenirken çekilmiş görüntüleri oldukça konuşulmuştu.

Yağmur Aşık’ın Etiler’de bir gece kulübünde isminin Mustafa olduğu öğrenilen bir erkekle samimi görüntülerinin basına yansımasının ardından Emre Aşık, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

Arkadaşlarıyla birlikte geldiği alışveriş merkezinde keyifli hali ile dikkat çeken Emre Aşık, kendisini görüntüleyen magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlandı.

Yağmur Aşık’ın olay yaratan görüntüleri ile ilgili yöneltilen soruları yanıtlayan Emre Aşık, “Arkadaşlarıyla dışarı çıkacağından haberim vardı. Biliyordum.” diyerek eşi hakkında çıkan iddiaları yalanladı.

Yağmur Aşık'ın bir erkekle sarmaş dolaş görüntüleri magazin basınında bomba etkisi yaratmıştı.
Yağmur Aşık’ın bir erkekle sarmaş dolaş görüntüleri magazin basınında bomba etkisi yaratmıştı.

Emre Aşık Kimdir?

Allah sizi bin beter etsin, insanlığınız batsın!

Bir erkek arkadaşı ile samimi görüntülerinin basına yansıması üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yağmur Aşık, şunları söylemişti:

“Hakkımızda çıkan haberler asılsızdır, itibar etmeyin lütfen. Yanımdaki insan benim kardeşimden öte sevdiğim can dostumdur. Ben eşimden habersiz hiç kimse ile görüşmem de, eğlenmem de, bir yere de gitmem. Benim eşim gittiğim, yaptığım herşeyimi bilir lakin, benim kardeşim bildiğim insan ile bu şekilde ihanet etti yazılması çok çirkin, şerefsizce ve sadece bir mekana kar getirecek reklam içeriklidir.

Hayatımda ilk kez gittiğim bir mekanda böyle bir iftiraya maruz kaldığım için çok üzgünüm, kırgınım… Sırf sizin mekanınızın reklamı olacak diye benim evliliğimi, itibarımı, 3 çocuğumu düşünmediniz mi? Siz nasıl bir ahlak ve vicdan taşıyorsunuz? Dilerim allah sizi bin beter etsin, insanlığınız batsın!!!”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler