Ana SayfaÜnlülerEmre Aşık'ın Eşi Sarmaş Dolaş Bir Erkekle Yakalandı!

İlgili Postlar

Emre Aşık’ın Eşi Sarmaş Dolaş Bir Erkekle Yakalandı!

Emre Aşık’ın eşi sarmaş dolaş bir erkekle yakalandı! Geçtiğimiz yıl boşanmak için mahkemeye başvuran Emre Aşık’ın eşi Yağmur Aşık,  gece kulübünde bir erkekle sarmaş dolaş yakalandı. Geçtiğimiz ay boşanma davasını sürpriz bir şekilde geri çeken ikili, evliliklerinde devam kararı almıştı. Yağmur Aşık’tan 3 çocuğu olan Emre Aşık’ın bu görüntüler için ne diyeceği merak konusu oldu. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Ünlü futbolcu Emre aşık eşi yağmur aşık ile boşanıyorlar!

Emre Aşık’ın eşi sarmaş dolaş bir erkekle yakalandı!

Emre Aşık’ın eşi sarmaş dolaş bir erkekle yakalandı! Eski milli futbolcu Emre Aşık, 2012 yılında rüya gibi düğünle dünya evine girdiği eşi Yağmur Aşık ile geçtiğimiz yıl boşanmak üzere mahkemeye başvurmuştu.

Geçtiğimiz yıl, 6 yıllık evlilik ve 3 çocuktan sonra Emre Aşık’ın eşi Yağmur Aşık’a boşanma davası açması sansasyon yaratmıştı. Yağmur Aşık’ın başta anlaşmalı boşanmayı kabul etmesiyle başlayan süreç, daha sonra itiraz edip karşı boşanma davası açmasıyla gündem yaratmıştı.

Emre Aşık’a karşı boşanma davası açan Yağmur Aşık, aylık 25 bin lira nafaka talep etmiş ve Emre Aşık’ı FETÖ üyesi olmakla suçlamıştı.

Yağmur Aşık, önceki akşam bir gece kulübünde erkek arkadaşıyla sarmaş dolaş yakalandı.
Yağmur Aşık, önceki akşam bir gece kulübünde erkek arkadaşıyla sarmaş dolaş yakalandı.

Emre Aşık Kimdir?

Emre Aşık’a mesaj atan kadınları ifşa etmişti

Emre – Yağmur Aşık çifti, davalar devam ederken geçtiğimiz ay sürpriz bir kararla evliliklerine devam kararı almıştı. Evliliğine devam kararı alan Yağmur Aşık; sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, “Evli erkeğe meraklı ne çok kadın varmış” diyerek eşine mesaj atan kadınları ifşa etmişti. 

Evliliğine devam etme kararı alan Yağmur Aşık, eşi hakkındaki davaları geri çektikten sonra önceki akşam bir gece kulübünde magazin muhabirlerine yakalandı.

Etiler’de bir kulüpte görüntülenen eski milli futbolcunun eşi Yağmur Aşık, adının Mustafa olduğu öğrenilen bir erkekle sabahım ilk ışıklarına dek sarmaş dolaş eğlendi.

Yağmur Aşık, görüntülendiğini fark ettikten sonra Mustafa isimli erkek arkadaşına “Bizi çekiyorlar, al onları çabuk” diyerek tepki gösterdi. Mustafa isimli erkek arkadaşı ise panikleyerek eliyle yüzünü gizledi.

Sabaha karşı mekanı terk eden Yağmur Aşık ve erkek arkadaşı, mekandan el ele çıkarak montlarının kapüşonuyla önlem aldı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler